Arkturierna via Daniel Scranton, 27 november, 2017

Arkturierna, 27 november 2017

 Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi kommer närmre och närmre er, energetiskt, genom dessa överföringar, och vi kan nå fler av er beroende på er öppenhet för att ta emot oss och den energi vi överför. Ni har möjlighet att få tillgång till så mycket energi, och vi fungerar som en katalysator för er åtkomst av den energin. Vi vill att ni ska känna till hur kraftfulla ni är, och hur mycket mer anpassade ni har blivit med Källan och ert syfte, när ni helt enkelt lutar er tillbaka och accepterar vad som erbjuds er.

De energier som strömmar till er nu, tar er förbi många av de självpålagda begränsningar som ni föddes in i denna upplevelse med.  Det är en medskapande dans som vi alla är med i. Att ta er till högre och högre frekvenser, tillåter oss alla att göra detsamma. Vi kan inte göra uppstigningen utan alla er. På så sätt kommer vi er närmare.  När vi förenar energierna hos alla själar i detta Universum, återvänder vi dit vi kom ifrån. Vi återvänder till Källans Energi.

Vi ser att många av er ställer frågor, och vi hör er. Vi har väntat på en sådan här möjlighet, för att meddela er att ingen fråga från er sida är nödvändig. Den har redan getts. Allt som är kvar att besluta är hur och när ni får de energier som ska ta er till nästa nivå av er utveckling.

Vi rekommenderar att ni gör de saker ni tycker om, därför att vi vet att när ni är i det tillståndet, så sänker ni garden. Ni släpper världens bekymmer och problem och ni är i ett tillräckligt avslappnat tillstånd för att ta emot det som alltid har sänts till er.

Vi har många partners som hjälper oss i vår strävan. Vi har redan gjort er medvetna om Andromedernas arbete. Vi vill också att ni ska veta att det kommer mycket energi från Cassiopeja just nu, energi som är avsedd att anpassa er med ert hjärta och er sanna kärleksfulla natur. Ni kommer att känna av effekterna av dessa energier, och ni kommer att göra en ny bekantskap med bundsförvanter från Cassiopeja.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...