Arkturierna via Daniel Scranton, 27 oktober 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 27 oktober 2017

Ingen Utmaning är För Stor ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi kan svara på de enskilda önskemål som ni har, och vi svarar på de önskemål som ni gör som ett mänskligt kollektiv. Och om ni kan föreställa er hur många förfrågningar vi får, så måste ni inse att mänskligheten håller oss ganska upptagna. Men detta är vad vi gör. Vi hjälper människor, och vi hjälper även andra varelser från hela galaxen. Om det är ditt enda syfte att göra något, om du fortfarande är fokuserad, är ingen uppgift för stor.

Och i sista hand, genom att hjälpa er blir vi mer av oss själva, vilket är vad vi är ute efter när det gäller de erfarenheter vi önskar. Vi berättar det här för att vi vill att du ska förstå att oavsett vad ni står inför i era liv, oavsett hur stor utmaningen är, oavsett hur oöverstiglig uppgiften är så kan du uppnå vad du vill.

Det kräver att du fokuserar, och du måste också öppna upp dig själv för att ta emot, vara i flödet, stanna i flödet och välkomna det du har skapat med öppna armar. Vi kan hjälpa dig genom att få dig att fokusera, genom att ge dig den energi du behöver för att uppnå det du vill uppnå, och genom att påminna dig om att du skapar allting. Du skapar allt, och du får skapa det på det sätt som du vill uppleva det.

Vi vill också tillägga att vi inte är de enda som hör era önskemål. Hur stora och skickliga som vi än är, är Källan mycket större och kapabel att hantera alla förfrågningar, över alla universum. Så vi vill bara påminna er om att Källan också lyssnar, hör och svarar. Och med lite fokus och mycket att tillåta och ta emot, kan ni föra er till vilken erfarenhet ni än vill ha.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...