Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2019

 

ATT ANSLUTA TILL DE HÖGRE DIMENSIONELLA VARELSERNA DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Under en ganska lång tid har vi tillsammans med er undersökt och varit nyfikna på, vilken väg ni kommer att ta, för att ansluta er till högre frekvensvarelser, liknande oss. Nu måste ni förstå att vi inte talar om att försöka, och vi talar verkligen inte om att kämpa. Vi talar om en engagerad övning, för att nå högre dimensionella varelser, liknande oss.

Vi föreslår en konsekvent övning, och vi uppmanar er också att ta till er den högre frekvensens energi som vi erbjuder, och som de andra varelserna i de högre dimensionerna erbjuder. Vi skulle gärna se att varje enskild människa accepterar, och mottar, den kärlek och det stöd som kommer till er från de högre världarna, och vi vet att det är möjligt. Vi vet också att i era försök att nå ut, så känner ni er ibland ännu mer ensamma.

Ni upplever ibland att era ord hamnar för döva öron, och ibland känns det som om ni helt enkelt inte kan ansluta er till högre dimensionella varelser eller kollektiv. Så vi uppmanar er att bara erkänna att vi finns där, och känner uppskattning för det vi skickar till er. Även om ni inte kan känna det, även om ni inte ser några bevis för att vi faktiskt skickar er överföringar av ljus och kärlek, och högre frekvensenergier. Vi vet att ni känner till, att några av era medmänniskor känner, ser och får alla möjliga upplevelser.

Så även om ni inte fått ta del av dessa upplevelser, så måste ni se den positiva sidan av saken. Ni måste intala er själva att om någon annan kan få en sådan upplevelse, så kan ni det också. Fast ni måste också lita på den gudomliga tidpunkten. Men återigen, ett engagemang i en daglig övning som är utformad för att ansluta er till de högre världarna, är det vi rekommenderar, och det är sättet för att uppnå de resultat ni vill ha, från vårt perspektiv.

Vi är det Arkturiska rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...