Arkturierna via Daniel Scranton, 27 september 2017

Arkturierna, 27 september 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

 Ni har fått frågan om er egen sanning och ni har acceptera den. Ni vet nu skillnaden mellan vad andras sanning känns som och hur er egen sanning känns för er. Ni har haft tillräckligt med erfarenhet av det under en livstid.

 Det finns fler ideologier nu än någonsin tidigare på planeten, fler perspektiv, fler synvinklar och därför fler sanningar. Vad som är viktigt för er att känna till är att ni kontinuerligt kommer att erbjudas nya sanningar, när ni går vidare i er uppstigning.

Ni kommer att bli ombedda att själva bestämma vad er sanning är och hur ni ska leva efter den. Det räcker inte med att veta er sanning och uttrycka den. När ni lever efter er sanning, därför att den genljuder inom er, är ni en kraftfull kraft. När ni låter andra leva efter sin sanning, även om den skiljer sig från er egen, blir ni kraftfullare som kollektiv.

Ni förstår, alla de olika perspektiven, alla de olika ideologierna är som pusselbitar, och de passar ihop när ni är i harmoni. De representerar er som en vacker bild av Jorden, när varje bit tillåts att vara exakt vad den är.

Den sanning som genljuder inom er nu kanske inte gör det om ett år eller två. Varför skulle den inte göra det om den är sann, kanske ni undrar? Ni kommer att fortsätta att utvecklas, och det kommer denna verklighet också. Den kommer att utvecklas tillsammans med er och skapa nya regler, nya lagar och nya sätt att uppleva den. Så varför skulle ni vilja hålla fast vid något som bara skulle bromsa er?

Vi rekommenderar att ni accepterar att er sanning ger resonans inom er eftersom ni spelar en viss roll just nu, men när ni fortsätter på er resa kommer ni att vilja spela olika roller, och ni kommer att ge resonans åt olika sanningar när ni fortsätter att utvecklas och bli mer av den helhet som ni är.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...