Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 augusti, 2018

Sakta ner för att ’hålla farten’! 

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni gör kolossala framsteg i er utveckling och vi matchar era framsteg med det som vi förmedlar till er. Det är en rolig lek för oss, att se hur väl ni kan ’hålla farten’ och se om ni kan gå bortom där ni var tidigare. Vi noterar att ni också behöver sakta ner och ni ger er själva ofta anledningar till att sakta ned. Om ni är trötta eller sjuka, så får ni det budskapet högt och tydligt.

En sak som ni kanske har märkt, där på planeten Jorden, är att alla vill röra sig framåt fortare. En del av denna ”drift” kommer från påverkan av de högfrekventa energierna. Ni har en känsla av att ni behöver ’hålla farten’ och de sätt på vilka ni traditionellt har gjort det, är genom att röra er fortare, tänka fortare och att prata fortare. Så, det kan verka kontraproduktivt för er att sakta ner. Ni behöver sakta ner för att ’hålla farten’. Ni behöver gå inom för att expandera.

Dessa, till synes paradoxala upplevelser, är vad livet handlar om för er. Nu kommer det att komma en tid, då ni kommer att ha mer längtan och behov av att ”vidta åtgärder”. Om ni lyssnar till era kroppar nu och saktar ner, så kommer era åtgärder att bli mer effektiva. Om ni fortsätter att ”pusha” er själva genom lidandet, tröttheten och sjukdomarna som ni har, kommer ni att få det tuffare i det långa loppet.

Det kan hjälpa er att minnas, att i den här livstiden är ni här för att uppleva något mycket stort. Det är något mycket större än ni kunnat föreställa er i tidigare liv och nu när ni har fått en glimt av den femte dimensionen, så är ni alla väldigt ivriga att komma dit. Återigen, så behöver ni inte ’röra er fortare’ för att komma dit fortare. I själva verket, om ni verkligen vill ta gigantiska kliv framåt, så måste ni stoppa upp allt, så att ni kan gå inom er själva och söka efter den tidslinjen.

Ni får kolossalt mycket hjälp och det är dags att ni alla lutar er tillbaka och tar emot. Det är dags för er alla att låta er släppa taget och vila när ni behöver vila. Det här är verkligen inget sprintlopp. Det är ett maratonlopp.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...