Lord Melchizedek via Victoria Cochrane, 27 september 2017

Lord Melchizedek via Victoria Cochrane, 27 september 2017

 

Se världen med kärlek. Vi, Mästarna har sagt det ofta, och ändå, för många länder och människor är de hårda realiteterna krig (eller hotet om det), diktatur, våld, hungersnöd och svält. Det aktuella globala tillståndet av händelser är skrämmande och gör att tanken (eller till och med idealet) av uppstigning verkar som en avlägsen dröm som har mindre och mindre chans att någonsin bli förverkligad.

Men om ni tittar noggrant på soluppgångar, solnedgångar, årstider och naturen, så är nära tecken på uppstigning mycket tydliga. Cyklonerna är hårdare och mer frekventa, regnbågarna är mer levande och färgerna i himlen resonerar med nya, fräscha energier som resonerar med energin i Vattumannens tidsålder. Växter knoppar och blommar vid udda tider på året, träd dör men regenereras ändå av sig själva och natthimlen tycks ha fler stjärnor. Nu, mer än någonsin, rensas, regenereras och förnyas den naturliga världen och mänskligheten följer efter.

Historierna från det förflutna är blodiga. Det är ingen tvekan om att människans fotavtryck på jorden efter Atlantis fall har lämnat minnen som inte kan vara kvar om världen ska ta sig in i den Femte Dimensionens högre och mycket renare vibrationer. Trots att verkligheten av livet på Jorden uppenbarligen upprepas, såsom i diktatorernas handlingar, vilka regerar för makt på bekostnad av sitt eget folk, är massans handlingar och reaktioner väldigt annorlunda än i det förflutna. Där det en gång fanns hjälplöshet och blind rädsla, finns det nu raseri, upprördhet och ett massuppror mot de som arbetar för sig själva oavsett konsekvenserna. Förutom ett globalt uppror och uppvaknande mot förtryck har det också funnits en stadig avtäckning av osanningar och bedrägerier hos dem som man tidigare trott på, alltsedan uppstigningen först började. Denna trend kommer att fortsätta och intensifieras, och chocka många ur deras sömn och mot vägen till uppvaknande.

Det är svårt att se någonting bortom historierna om överhängande kärnvapenkrig på världsscenen och det verkar som att krig är nära förestående. De som styr världen genom sinneskontroll och rädsla matar det mänskliga kollektiva medvetandet med ilska, rädsla och negativitet, och ledarna som spelar ut detta är också själva offer för sinneskontroll. Det är inte syftet med det här meddelandet att gå in på vem som vill förstöra världen eller varför, bara tillräckligt mycket för att säga att de är många och deras metoder är avskyvärda, ihållande och mycket effektiva. Det är därför viktigt att väcka själar för att undvika att bli insugna i virveln av rädsla som konsumerar världen och att aktivt arbeta för att öka nivåerna av positivitet och kärlek i det kollektiva medvetandet, det universella hjärtat, det universella sinnet och den universella själen. För att göra detta måste man hålla sig borta från mediaöverdrifter och förbli i ett fokuserat, lugnt tillstånd. Håll kontakten med anden och lyssna på den kärleksfulla vägledning som är tillgänglig för alla som kan hålla sina tankar kopplade till det kollektiva medvetandet. Bara de som kan göra detta är verkligen säkra mot sinnekontroll.

Ta kontroll över de nya uppstigningsenergierna genom avsiktlig tanke och meditation. Be att alla som manipuleras mot deras vilja skall befrias från de mörka krafternas grepp och att deras energier rensas med kärlek och ljus. Skicka medvetet Skaparens kärlek från ditt hjärta till det kollektiva medvetandet och kombinera den med Transmutationens violetta flamma. Skicka änglarna och Mästarna av Ljus till de delar av världen där mörkret är störst och be dem att rensa energierna och skydda de oskyldiga. Allt detta är positiva åtgärder som varje medveten människa kan utföra varje dag för att vända de negativa och toxiska energierna som omfattar den Tredjedimensionella världen. Ja, du är bara en person men dina tankar och avsikter är mycket mer kraftfulla än du någonsin kan ana. Med många människor runt om i världen som skickar energi blir denna energi en kollektiv kraft av kärleksfull avsikt så att inga lägre energier kan tränga igenom. Om det är svårt att inte absorbera miljömässiga eller andra människors energi, vänligen be alltid att din egen energi skyddas och rensas efter alla interaktioner eller meditationer.

Positiva tankar och avsikter som skickas ut till världen med kärleksfulla avsikter kan bara attrahera positiva reaktioner i lika stor utsträckning. Varje individ är en kraftfull skapare i sin egen rätt. Ingen är hjälplös mot regeringar, företag eller starka individer som skapar dynastier för egen vinning på bekostnad av oskyldiga människor. Inte någon person i världen är viktigare eller mer förtjänt än någon annan i världen, än mindre Universum. Alla är anslutna och ett med alltet och alla är lika i storhet och betydelse. Jorden, allt och alla på den, älskas ovillkorligt av Skaparen. Använd denna kärlek, kära ni, och kom ihåg att endast kärleken är verklig.

JAG ÄR din i service och kärlek,

Lord Melchizedek!

 

» Källa – Channel: Victoria Cochrane

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...