Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 augusti 2021

 

Vad Ni kommer säga efter Ni har Stigit Upp

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit all tid i världen för att befria oss själva från slaveriets begränsningar, begränsningen som håller oss i vår nuvarande dimension. Och vi har gjort det på det långsamma, avsiktliga, metodiska sätt som vi har för att vi njuter av resan så mycket och vi vill känna varenda del av frigörelse när vi släpper allt som är nödvändigt för att hålla oss kvar i denna dimension. Sättet som ni alla skiftar på är likartat, men det är också olika genom att de flesta människor inte väljer att avlägsna sina lager på samma avsiktliga sätt som vi gör.

I stället känner många av er fångade i er dimension eller fastnar känslomässigt eller i andra aspekter av era liv, och vi förstår hur frustrerande det kan vara, eftersom vi ser er dag efter dag, ögonblick efter ögonblick till och med att ni försöker bryta er loss. Men om ni kan sätta er ner och lägga upp avsikten varje dag att ni ska njuta av resan, då kan ni omfamna allt som kommer till er.

Varje liten utmaning som ni möter kan ses genom ögonen på ett väsen som gillar utmaningar, och om ni gillar tillväxt, då tycker ni om utmaningar. Det är viktigt för er alla att upptäcka något om livet där på Jorden och ert liv specifikt, så att ni också kan njuta av lättnaden att göra även de minsta framstegen på er resa.

När ni inser att ni ställde upp på allt, att allt i ert liv är något som ni bestämde er för att ta på er, kan det hjälpa. Och om ni kan släppa tanken på att ni är instängda, sitter fast eller blir straffade, kan ni se hur mycket ni får i er nuvarande livserfarenhet. Och ni kan börja lägga märke till de små sakerna om livet på Jorden som är värt att stanna kvar för. Vi vet att det är svårt och att de flesta beslutar någon gång under sitt liv att de vill lämna, men vi ser också triumferna och vi ser framstegen och vi märker att ni alla blir så mycket bättre på att vara människa.

Och vi vill att ni ska få samma glädje som vi får i den gradvisa avskalningen av lagren, för i slutet av allt detta kommer ni att kunna se tillbaka på er uppstigning och säga till er själva: ’Jag gjorde det. Det var svårt; det var inte många belöningar på vägen, och ändå höll jag ut där och jag gjorde det.’ Och det kommer att vara något att känna sig väldigt stolta över när ni väl är fast planterade i den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...