Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 juli, 2023

 

Undvika förutsägelser om katastrofala framtida händelser ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att påminna er alla om hur långt ni har kommit på era resor. Vi vet att ni alla har utvecklats enormt under era liv, och vi vill försäkra er att alla där på jorden är på en resa för att utveckla sitt medvetande. Det kan tyckas som om det inte finns något hopp för vissa medlemmar av din familj, vissa delar av befolkningen och så vidare, men i själva verket är du där för att ge det hoppet till dem som sover och till dem som verkligen verkar vilja sova. Du tillhandahåller formeln; du tillhandahåller mallen. Ni är vägvisarna, och ni är där för att visa för andra hur det görs.

Därför vill vi att ni alla ska komma ihåg att även om ni aldrig skriver en bok, och ingen som sover någonsin läser er bok, så påverkar ni fortfarande det kollektiva medvetandet med vad ni har kunnat göra och hur ni har kunnat växa under denna livstid. Som sagt, många av er har en bok i er, många av er har berättelser att dela, och vi vill påminna er om att ni inte behöver vänta tills någon bjuder in er att dela den berättelsen för att dela den.

Det finns många förutsägelser som svävar runt i den nya tidsåldern som är fyllda med katastrofala händelser, och många av er som är vakna känner att dessa förutsägelser är vettiga på grund av hur sovande en stor del av befolkningen är. Men du kan hjälpa alla att vakna där på jorden genom att hålla utrymme för dem att göra det. När du erkänner hur långt du redan har kommit på din resa, visar du också din tro på de omkring dig som ännu inte har vaknat, eftersom de kan röra sig lika snabbt, om inte snabbare, än du gjorde. Du har lagt grunden för dem, och du delar med dig av dina berättelser. Du öppnar upp dig trots att du inte vet hur du kommer att bli mottagen.

Det är dags för er alla att inse att oavsett tillståndet i världen är idag ur ert perspektiv, är tillväxtupplevelserna som är tillgängliga för alla som ett resultat av världens tillstånd vad ni verkligen är där för att uppleva. Du kom inte fram för att bara få allt bra och göra allt perfekt första gången. Ni har kommit fram många gånger, för några av er hundratals gånger, för att komma till denna plats där ni är nu. Och om du kan se vägen till uppstigning för hela mänskligheten, då vet du att tidslinjen är tillgänglig för dig och för alla andra, och du behöver inte oroa dig för de förutsägelser som finns där ute och som talar om för dig vad mänskligheten verkligen behöver för att väcka och rätta skeppet så att säga.

Allt du behöver är att tro på mänskligheten, och att allt börjar med att du tror på dig själv, eftersom du är en representant för mänskligheten och de är en reflektion för dig. Och om du kan se dig själv komma till nästa nivå och nästa nivå, hjälper du dina medmänniskor att göra detsamma. Det är viktigt för dig att inse hur mäktig du är och att hålla utrymme kraftfullt för hela mänskligheten så att du kan få den uppstigning av glädje, frid och kärlek som ni alla önskar.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *