Arkturierna via Daniel Scranton, 28 november, 2017

 

Öppen Första Kontakt med E.T.s ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Det är ett uppvaknande som resten av galaxen har väntat på. Ni är de uppväckta som ger mer ljus och kärlek till planeten Jorden, vilket möjliggör mer kontakt med era utomjordiska bröder och systrar. Ni är de som ansvarar för höjningen av mänsklighetens status och tar er alla till en punkt där ni är närmare än någonsin till att ha öppen första kontakt med utomjordiska varelser.

Det har naturligtvis varit kontakter. De har gjorts. Vi talar om öppna kontakter, kontakter som är obestridliga, och kontakter med en tillräckligt stor del av befolkningen för att det skall bli ett förtroende. Människor som skulle ha fruktat närvaron av fysiska utomjordingar kommer att kunna förstå hur pålitliga de är från den effekt dessa E.T.s har på dem av er som välkomnar dem med öppna armar.

Nu säger vi inte när detta kommer att hända. Vi säger bara att ni är närmare än ni någonsin varit i denna dag och ålder. Det var länge sedan andra varelser kunde gå ibland er utan att skapa rädsla i hjärtat på de som skulle komma att möta dem. Grunden har dock lagts för att detta ska ske igen på planeten Jorden, och den här gången kommer E.T. varelser att komma som era likar, som era partners, och som era medskapare.

De kommer inte att söka dyrkan, och de kommer inte att försöka förslava er. De vill att ni ska vara en del av det galaktiska samhället. De vill det lika mycket som ni vill det. Era nationers ledare är medvetna om dessa varelser. De är medvetna, och de är mer öppna än någonsin för att bli en del av den galaktiska familj som ni alla vill vara en del av. Vi vill att ni ska veta att öppenheten i era hjärtan har fått vågen att tippa över.

De som skulle vara rädda är underlägsna i antal. Och de av er som vet vilka ni verkligen är och vet att utomjordiska varelser är en del av er historia är de som fick detta att hända.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...