Draken Elthor via Galaxygirl, 28 november, 2017

Draken Elthor, 28 november 2017

Via Galaxygirl

Hälsningar mänskligheten! Det är jag draken Elthor.

Renande eld rensar bort orenheter i detta rike, med stor frenesi och intensitet. Denna eld är kärlekens eld, förändringens eld och en ny början. Den är här! Den är över oss, över dig, över alla som bor i detta rike och som är observanta på sin övergång från mörker till ljus.

Andas in kärlekens föränderliga eld. Andas in önskan om förändring i era samhällen. Värm er i nyhetens hetta. För med renande eld återföds mycket. Mycket är skapat. Det är så galaxer och nebulosor bildas – genom kärlekens och eldens intensiva hetta.

 Låt er avsikt vara det gemensamma helandet, ett nytt syfte, en ny dag, en ny sida där mänskligheten kan skriva en ny historia. En berättelse om rikenas samgående, om hur människor och djur helas och lever tillsammans med varandra i fred och perfekt harmoni. Dröm om detta och föreställ er det, för ni är skapare av er egen historia. Ni skapar era egna beslut – se till att de är för allas bästa. Vi är alla delaktiga i det här tillsammans.

Vi drakar flyger högt och svävar obesvärat över bergstoppar. Välj att vara som vi Nu, medan ni mildrar den snabba utvecklingen av er värld. Vi drakar lånar er vår eldiga andedräkt och passion för detta syfte, för vi gillar också en bra historia. Vem gör inte det? Det här, mina vänner, det här är er historia att skriva om, och skriva den kommer ni att göra.

Ta er tid att vila när ni flyger genom dessa förändringens vindar. Och andas! Sväva sedan ännu högre på enhetens vindar, på ungdomens renande eld. För ni håller på att bygga upp en ny värld, ett nytt samhälle, ett där vi kommer att behöva galaktiska sändebud, för andra är ivriga att lära och förstå av er, hur de mörka blev besegrade.

Det är här. Andas in nyheten, vänner. För ni har verkligen återigen blivit vänner med drakarna, genom mig och genom de andra som kommer att dyka upp. Allt är bra. Det är dags för en enande fred och harmoni på denna planet. Allt utvecklas som det ska. Ni har allt under kontroll, eller hur? När allt kommer omkring, vänner, det är ni som skriver den här historien.

Vi drakar ger vårt stöd för mänsklighetens uppstigning. Ni kan kalla på oss. Om era intentioner är ärliga och rena kommer vi att svara. Jag är Elthor, draken. Jag lämnar er nu i frid.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...