Arkturierna via Daniel Scranton, 29 januari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 29 januari 2018

 

Er Plats i Det Stora Uppvaknandet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Det är mänsklighetens lycka att vara där ni är vid denna tidpunkt. Det är mycket lyckosamt att ni har kommit dit ni är, för ni kunde ha valt ett helt annat sätt att skifta ert medvetande. Den position som ni befinner er i nu är en där ni enkelt kan föra er in i människans guldålder utan behov av katastrofer.

Vad ni har på plats på planeten är uppväckta varelser, utspridda över hela världen. Dessa varelser är varelser av tjänst och om det finns en sak som vi ser bland de uppväckta som är väldigt uppmuntrande, så är det önskan att ni skall vara till tjänst och att inleda detta stora uppvaknande.

De av er som förankrar sig i högre frekvenser och önskar vara till tjänst kan vara i minoritet, men de här energierna genljuder från alla dessa platser runt om i världen, inklusive de mest avlägsna platser som ni kan tänka er.

Ni har blivit kraftfullare, och utstrålar en hög frekvens i stället för all den teknik som har använts för att hålla er i mörkret och somna. Ni har officiellt tippat vågarna. Så när ni vill vara till tjänst, men inte vet vad ni ska göra, föreslår vi att ni skickar ut en utsändning med sikte på att den når vissa av dessa varelser i er värld som fortfarande sover.

Låt era budskap vara av bemyndigande och acceptans. Kraften som ligger i era händer är kraften att ge andra vad de har blivit nekade av samhället och ibland även av sina egna familjer. Ni är de som kan sända signalen till varje medlem av denna mänskliga ras att de är perfekta precis som de är, och ändå utvecklas de fortfarande och blir mer av den vackra energi som blommar från centrum av deras hjärtan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...