Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november, 2022

 

En stor del av Ditt öde på jorden ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi studerar er alla på avstånd, men vi är också precis där med er och observerar er inifrån er och runt omkring er. Vi är niondedimensionella varelser, vilket betyder att vi inte har någon fysiskhet, inga kroppar och inga gränser som begränsar oss. Vi får gå dit vi vill och lägga vår uppmärksamhet vart vi vill lägga den i vårt vackra universum, och vi väljer att fokusera på mänskligheten där på jorden eftersom vi är fascinerade av dig. Vi är fascinerade av din resa, av din uthållighet och av din förmåga att ta dig upp och möta utmaningar som du möter dagligen.

Du skapar historia med din uppstigning. Du gör det största steget framåt som du möjligen kan göra, när du har flyttat från den tredje dimensionen, och nu tar du dig till den femte. Det här är en tid att må väldigt bra med er själva och hur långt ni redan har kommit, men det är också en tid för er att utforska vart ni vill åka härnäst. En av anledningarna till att din resa är så fascinerande för oss är att vi inte vet vad du kommer att välja själv härnäst. Vi har en viss idé på grund av sannolikheter och för att det är mycket sällsynt att ett väsen eller ett kollektiv gör en nittiogradig vändning helt plötsligt.

Men vi är intresserade av vad ni kommer att göra härnäst, vad ni kommer att skapa härnäst, och hur ni kommer att bli era högre jag, vilket är en stor del av ert öde där på jorden. Många antar att skiftet till den femte dimensionen handlar om att du tar dig själv till ett bättre ställe, som att bli uppgraderad från ett loppismotell till en femstjärnig resort, men det är inte alls så. Ni förändrar er själva, och när ni gör det verkar världen utanför er förändras. Men egentligen är det ni som förändras, och när ni arbetar i det högre vibrationsperspektivet kommer ni att se, uppleva och kunna göra saker som ni inte kan göra just nu. Men dina begränsningar beror inte på vilket land du bor i, vilka lagar som styr dig där eller hur mycket pengar du har på banken.

Dina begränsningar skapas endast av den vibration du erbjuder. Ändra din vibration, och du kommer att förändra allt du upplever. Den här resan handlar om att förändra dig, och det har den alltid varit. Det har aldrig handlat om att byta miljö eller att eliminera alla dåliga. Det har aldrig handlat om att lämna allt som du inte gillar bakom dig, när du svävar iväg till en bättre plats, en bättre verklighet. Du är skiftet i medvetande; det börjar och slutar med dig. Och det är ditt öde att fullborda det; du kan inte förstöra detta.

Du kan antingen njuta av det genom att följa strömmen, eller så kan du sparka och skrika i motstånd, dömande och fördömande om allt som du inte gillar i din nuvarande situation. Är inte det mer tillfredsställande? Det är därför vi studerar och observerar dig, för vi vet att du inte bara är på ett kryssningsfartyg, utan att åka från en plats till en annan. Vi vet att du skapar allt, och att din primära skapelse är du.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...