Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 mars, 2018

Att leva i den Fjärde dimensionen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni kommer att upptäcka att ju mer tid ni spenderar på ett problem, desto mer tid tar ni bort från er förmåga att få en lösning. Ni har alla en tendens att överskatta era sinnen och underutnyttja er förmåga att ta emot det som redan kommer till er. Vi uppmanar er att fokusera mer på att släppa tankar, släppa problem och öppna upp till de energier som virvlar runt er hela tiden.

Vi talar om att ändra era vanor, ändra sättet som ni närmar er livet på. När ni flyttar från den tredje dimensionen till den femte dimensionen har ni förmåga att ta emot mer. Och ni kan göra det genom att tänka mindre och göra mindre.

De generationer som har kommit före er har tagit mycket stolthet i intelligens och hårt arbete. De flesta av er är uppvuxna med dessa värden i era hem, och vi ser att många av er försöker tänka sig igenom problem i era liv och försöker att verka in i de liv ni önskar.

Men om ni skulle beräkna hur mycket tid ni tillbringar med hjälp av det tredimensionella operativsystemet, och hur mycket tid ni slappnar av, öppnar upp och tar emot, skulle ni bli förvånade över siffrorna. Ni kanske säger att det inte bara är tillräckligt med tid på dagen, men ni skulle finna att det finns gott om tid. Ni behöver bara skifta era prioriteringar.

Ni måste också omfamna det Gudomligt Kvinnliga inom er. Eftersom ni är i en feminin cykel, kommer livet att bli lättare. Ni kommer att vilja kontrollera era sinnen och ni kan äntligen använda handling som ett sätt att uttrycka glädjen i er, snarare än som ett verktyg för att uppnå någonting som alltid kan uppnås genom vibrationer. Det här är vad ni lär er i den fjärde dimensionen, och det här kommer att leda er till den femte.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...