Arkturierna via Daniel Scranton, 31 oktober 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 31 oktober 2018

Per Staffan 31 oktober 2018

Känn Vår Vibration ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har upptäckt att den verkliga vägen för att ansluta till er är att ge er information, och vi skulle vilja ändra på det. Vi vet hur viktigt det är för er att börja känna för olika vibrationer och bestämma vilka som resonerar med er mest. Så vi arbetar med att skifta de vibrationer som vi lägger in i dessa överföringar, för vi vill att ni ska känna oss ännu mer än att ni förstår vad vi projicerar.

Vi använder inte ord, men vi skickar er överföringar som kanalen här översätter till ord som ni alla förstår. Så här håller vi er intresserade. Vi har också märkt att när det gäller er process att skapa den verklighet som ni vill uppleva, så använder de flesta av er fortfarande ord, tankar och handlingar för att försöka komma dit ni vill komma.

Vi uppmuntrar er att känna vibrationerna som är inlagda i dessa överföringar eftersom vi vill att ni ska kunna känna vibrationerna av realiteterna och de tidslinjer som ni vill uppleva. Vi kan inte överbetona denna punkt. Eftersom det är energi som vibrerar vid en viss frekvens, bör detta budskap verkligen tala med hjärtat av den du är.

Att bli vibrationen av det du försöker uppleva är det femte dimensionella sättet, och det är det sätt som vi uppmuntrar dig att börja träna nu, här i den fjärde dimensionen. Öva, öva, öva och du kommer att lyckas. Vi vet det, vi kan se det, och viktigast av allt, vi kan känna det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

SLUTAR I NATT – Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...