Arkturierna via Daniel Scranton, 26 februari 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 26 februari 2018

 

Herravälde Över det Fysiska ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni håller på att bli mästare över den fysiska verkligheten som ni lever i. Nu kommer många att säga att idén om en fysisk verklighet bara är en illusion, och till viss del har de rätt. Men istället för att bara förklara de fysiska rikena som en illusion, kan ni och kommer ni att behärska den.

När ni visar för er själva att ni kan vara de ni vill vara, trots det som sker i de fysiska rikena, visar ni er förmåga. Och när ni väljer kärlek i stället för rädsla, bevisar ni er förmåga. Och då kommer ni till en punkt där ni kommer att kunna flytta saker med ert sinne, gå igenom väggar, flyga och göra alla andra saker i de fysiska rikena som ni alltid har velat göra.

Nu kan ni försöka göra saker genom att använda vetenskap och teknik, men dessa är de snabbare och enklare vägarna. Vad du verkligen vill göra är att behärska det fysiska riket med ingenting annat än ditt medvetande. Er förmåga att vara i det fysiska riket och ändå erkänna er som varelser av ande är er främsta prioritet. Det är en tillgång till skillnad från alla andra. Dagarna av drama och trauma är över för er nu. Det är dags att omfamna er förmåga och att leva sanningen om vilka ni är.

Ni sätter upp denna speciella verklighet för att fortsätta att bjuda in er till känslan av att allt är begränsat, att ni är utom kontroll och att ni är offer och bönder. Men som mästare över er verklighet, fortsätter ni att hålla fast vid sanningen om vilka ni är oavsett vad resten av världen gör eller tror på. Och då kommer ni att demonstrera ert mästerskap för er själva och det finns inget behov av att existera i samma täta, fysiska rike där ni har blivit inkarnerade under eoner och eoner av tid.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...