Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 juli, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har observerat att många av er som är på den andliga vägen, många av er som är uppvaknade, också har en tuff tid här på planeten Jorden. Det är som om ni inte är på rätt tid eller plats. När ni tar i beaktande hur långt ni har kommit för att bli uppvaknade, kan det verka för er alla som om ni har vaknat upp i någon annans dröm.

Den här vanliga upplevelsen förenar er och får medkänslan ni har i er att växa. Ni har rätt i att de livstider ni har levt i andra världar har varit lättare och bättre. Ni har varit med om några mycket underbara livstider och upplevelser i den här galaxen och det är också sant att det finns en del av er själva som inte riktigt vill passa in här. Det finns en del av er som vet att ni är mer än bara människor, mer än bara egon.

Och så finns det den delen av er själva som bara vill fortsätta med det här skiftet och få det överstökat. Ni kan göra så mycket mer från den ”platsen” ni är på nu, än från vilken annan position som helst som ni skulle kunna vara i, medan ni uppehåller er i den fjärde dimensionen. Det som ni har framför er nu ”is going to knock your socks off”. Det kommer att få er att häpna.

Det som ni har utstått, kommer att bli helt och hållet värt det, men ni måste inte vänta tills skiftet är fullbordat för att njuta av era liv. Ni kan vara i den fjärde dimensionen, men behöver inte vara ”av den”. Ni kan vara på planeten Jorden och omfamna det faktum att ni är så mycket mer än en Jordvarelse. Ni kan omfamna er mänsklighet och er Gudomlighet på en och samma gång och ni kan fullfölja ert uppdrag med att vara här, genom att bara vara här.

Ni behöver inte följa framgångsmodellen som samhället har gett er, för att nå framgång. Bara var de ni är och acceptera alla aspekter av de ni är, inklusive er nuvarande lokalisering vad gäller tid och plats.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er alla.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...