Jor-El via Börge Höglund, 28 oktober, 2018

Jor-El

Kanaliserad 28/10-18 av Börge Höglund

 

Hej Kära människor jag är Jor-El som kommer med meddelande till er.

Använd ert inre, er intuition för att söka sanningen om allt det som ni varit med om i alla era liv. Sanningen måste fram oavsett mörka eller ljusa händelser.

Meditera för att komma i kontakt med sanningen som finns i den sfär där all information finns.

Från vår plats i er närhet har vi bra koll på vad som händer på Gaia, där ni och många andra upplever er version av verklighet, en verklighet som ni själva, samt med era medspelare har skapat. Men verkligheten är ett mycket större sammanhang än ni kan föreställa er och som vi har svårt att förklara för er hur allt hänger ihop i en enda stor symbios, där en enda händelse ger samklang i hela skapelsen.

Ni använder ett utryck ibland ”många bäckar små bildar en stor å det är en talande bild av vad som händer nu inför den Stora händelsen, Nya tiden, Guld åldern, kärt barn har många namn.

Hela aspekten av er värld är i förändring och denna händelse äger rum Nu.

Var inte förskräckta när den verklighet ni känner, rämnar, spricker, faller samman, förändras, utan stå stadigt i all er ljusglans och visa det lugn som andra behöver. De människor som inte förstår, eller de som kanske börjar tro att jordens (mänsklighetens) undergång är nära, behöver ert lugn, er förklaring, ert ljus för att det inte ska bryta ut panik bland alla varelser som berörs.

Vi har uppmärksamheten riktad på ert och Gaias uppvaknande, vi ser till att allt sker så som Högsta intelligensen bestämt, med ett förbehåll, vi kan inte gå emot er fria vilja.

Ni är här för att lära er om hur ni skall leva era liv i nuet och utvecklas till det ni egentligen redan är, en flerdimensionell varelse som hela tiden går framåt hållande ert ljus högt för att belysa allt mörker och på så sätt förändra allt mörker till ljus.

Vi är alla i förändring. Hela universum är i förändring.

”Så som inom så som utom”

Vi tackar vår kanal och vi älskar er alla som vistas och bor på och i Gaia.

Låt den ovillkorliga kärleken ta plats i er alla och låt den spridas.

Er tillgivne

Jor-El

Galaktikerna

 

Du gillar kanske också...