Arkturierna via Daniel Scranton, 7 oktober, 2017

Arkturierna, 7 oktober 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har upptäckt att mänskligheten är en del av ett mycket större skapelseprojekt, och vi vill dela med oss av vad vi har upptäckt om det här speciella projektet. Ni vet att ni inte är ensamma i galaxen, eller i Universum eller ens i ert eget solsystem. Vad ni kanske inte inser är att ni placerades exakt där ni är i Universum och i galaxen för att fungera som antenner och fyrbåkar.

Ni är sändare och mottagare, och er position i kosmos är perfekt anpassad för att ge många andra varelser tillgång till er och till den information som finns i era fysiska kroppar. Ni är alla som Universums vandrande historieböcker, och ni berättar nya historier hela tiden. Ni skapar nya tidslinjer, och dessa tidslinjer innehåller nya berättelser om det förflutna.

Ni är i hög grad de skapare som ni har bestämt er för att vara i denna livstid, och ni är Universums nav som tar emot och sänder energi och information till era medmänniskor, så att de alla kan lära av era erfarenheter, och framförallt av era känslor. Ni är en mycket känslosam ras och andra varelser behöver förstå känslans energi och även energin i en förnimmelse.

Ni har gått med på att vara en del av detta projekt, och varje enskild person på planeten står till tjänst, därför att det inte spelar någon roll var ni bor någonstans, ni sänder och tar emot och ni känner. Och alla andra varelser i Universum, inklusive oss själva, gynnas av er position och era liv. Vi vill tacka er för er service.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...