Arkturierna via Suzanne Lie & Shawnna Donop 24 januari, 2017

Arkturierna

via Suzanne Lie & Shawnna Donop

24 januari, 2017

Vi är er Galaktiska familj – Vi är NI och Ni är Oss

 

Sue Lie: Hej på er alla. Jag fattade ett beslut idag, eller så fick jag höra det idag. Jag är inte säker. Ibland när vi får höra från vårt Högre Jag eller från de Högre Varelserna, är vi inte säkra på om det kommer från oss, eller om det härstammar från dem. Egentligen är det bra eftersom det blir en slags sammanslagning – eller hur Shawnna?

Shawnna Donop: Det stämmer och jag antar att när vi utvidgar vårt medvetande, så är vi inte riktigt separerade längre. I stället blir vi ETT medvetande, med en ständig ström av vägledning.

SL: Ja och naturligtvis fanns denna ständiga medvetandeström alltid där, men vårt medvetandes frekvens kunde inte fånga hela den – ännu! Därför måste vi meditera och höja vårt medvetande för att kunna skruva upp volymen i meddelandena som hela tiden pågick, men vi visste bara inte om det. Men vi har börjat känna till det NU. Människorna börjar verkligen, verkligen tona in sig, eller hur?

SD: Jag tror att vi alla kan förnimma de förhöjda energierna, frekvenserna och strömmarna av information, vägledning och Villkorslös Kärlek som kommer igenom.

SL: Ja, och kanske det är varför jag fick ett budskap från Arkturierna att jag skulle ringa dig Shawnna. De har något som de önskar vidarebefordra.

Först av allt vill jag tala om hur det är att få ett budskap. När vi först började få inter-galaktiska meddelanden, var vi tvungna att meditera och göra olika saker för att omkalibrera oss själva för att på något sätt kunna ta emot budskapet. Men NU kommer meddelandena snabbt och direkt, eller hur?

SD: Absolut och precis så enkelt är det att ta ett ögonblick för att tona in sig. Det känns definitivt som om uppkopplingen är starkare än någonsin.

SL: Ja, det är definitivt mycket kraftfullt. I själva verket ska jag nu ta in Arkturierna. Shawnna, om du skulle ta och ställa ett par frågor? Vi ska bara få ett snabbt samtal, och ett hej till alla från Arkturierna.

Arkturierna: Hej på er alla, vi är Arkturierna. Vi är så glada över att få se hur ni håller på att vakna upp. Från vårt perspektiv är det redan vår och ni är miljoner av blomstrande blommor. Inom ert medvetande är ni precis som en bukett lotusblommor och ni har skickat ner era rötter hela vägen djupt, djupt in i Moder Gaias jord.

Ni har öppnat upp er ”Livets Blomma” till högre frekvenser av Ljus och Kärlek, som kommer in till planeten. Det behövs inte mer än ett ögonblick för att bli stilla, för att ni ska förnimma Kundalini-kraften stiga upp längs er ryggrad, för att välkomna Ljuset.

Kan du känna det Shawnna?

SD: Ja, absolut. Det är en bra beskrivning. Ni bara sluter er till avsikten och frekvensen i den Villkorslösa Kärleken och då sker den högre energins stigning automatiskt.

A: Ja, och det är viktigt för oss att få dela med oss till er, att det inte behövs någon ”tid” för att förbereda denna upplevelse, för ni är alla så vakna nu.

Ni alla upprätthåller så mycket Ljus.

Ni kan nu ropa på oss på samma sätt som ni kan ropa till er make, eller er rumskamrat, eller era barn. Vi finns precis HÄR. Så, allt ni behöver göra är att ta ett ögonblick och säga:

”Älskade Arkturier, vi skulle vilja få ett snabbt meddelande”, så swish – kommer det in ett meddelande.

Därför ska vi precis nu vägleda er till att ta ett ögonblick för att säkerställa att er ryggrad är rak. Så antingen om ni står upp, sitter eller ligger ner, säkerställ att ryggraden är rak.

Ni ska vara rak i ryggraden, för så snart vi sänder er Ljus, börjar er Kundalini stiga uppåt. Detta sker nu alltmer, för ni börjar förbereda er för att transmutera in till era Ljuskroppar.

NU, andas in i takt med räknandet:

ett,

två,

tre

och förnim ett Högre Ljus när det kommer in vid ryggradens bas.

När det Högre Ljuset kommer in vid ryggradens bas, rör det sig sakta uppåt,

förbi Första Chakrat,

förbi Andra Chakrat,

förbi Tredje Chakrat,

in i det Fjärde, Hjärtchakrat,

in i Höga Hjärtat,

in i Halschakrat,

och in i Tredje Ögat.

Känn sedan hur det Högre Ljuset går bakåt mot Kronchakrat

för att mötas upp med Källan.

Känn hur Källan kommer in och sammansmälter med Kronchakrat.

KÄNN hur Källan sammansmälter med Kronan, Hjässan.

Ni är Alla representanter för Källan.

Och var och en av er representerar en något annorlunda version av Källan, för Planeten Jorden är så mångfaldig. Är det inte underbart att Gaia är mångfaldig och att det finns människor från varje planet och varje galax på Hennes Planet. Om dessa varelser inte har varit här tidigare, så är de här NU.

Om ni kan använda er fantasi och se upp mot skyn, så får ni se en flotta av skepp som omger er planet, som sänder er Kärlek, sänder er Ljus och uppmuntrar er genom att säga:

NI är underbara, NI håller på att Uppstiga och VI är så glada över att ni ansluter er till vår Galaktiska Familj.”

Ta ett ögonblick, ta in detta budskap, känn detta budskap, känn, vet, kom ihåg och dela med er detta meddelande:

Jag är en medlem av min större Galaktiska Familj.

Jag har kommit till Gaia för att hjälpa till med den planetariska Uppstigningen.

Tack för att ni är NI, och vänligen kom ihåg det ovanstående Mantrat. Skriv ner det. Uttala det medan ni diskar, medan ni kör i trafiken, medan ni tar en promenad, medan ni byter er babys blöja, medan ni väntar i kön i mataffären.

Kom ihåg att minnas att tala om för ert SJÄLV att:

”JAG ÄR en medlem av Gaias Planetariska Uppstigning!”

Välsignelser till er alla, och vi önskar tacka er så mycket för att ni tar en stund av det som återstår av er tredje-dimensionella tid för att lyssna på/eller läsa vårt meddelande.

Shawnna, hade du något som du ville säga som avslutning?

SD: Jag gillar påminnelsen att vi är unika representanter för den ENHETLIGA källan av Kärlek och Visdom. Det är underbart att var och en av oss kan bidra till skapelsen av denna underbara harmoni.

Det är underbart att vi ALLA bidrar till och delar våra meddelanden med varandra. Vi tackar också var och en av er för att ni lyser så klart.

A: Ja, lys på, lys på. Välsignelser till er alla. Tack så mycket Shawnna, för att du hjälper oss att jorda denna information och för det som du så stort bidrar med.

Vi vill också säga tack till alla som lyssnar på vårt meddelande.

Som avslut, önskar vi påminna er om att vi är er Galaktiska Familj. Vänligen kom ihåg att:

Vi är NI

och

Ni är VI.

 

We Are Your Galactic Family – The Arcturians through Suzanne Lie

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

You may also like...