Pontius Pilatus via Ann Dahlberg, 27 januari, 2017

Pontius Pilatus

Fredag 27 januari 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Pontius Pilatus och det är en ära för mig att få komma till tals idag. Det har hänt mycket under de 2000 år som har gått då ni först hörde talas om mig. Jag såg att Jesus var en sann och ärlig själ som predikade Guds ord på det sätt som han upplevde honom. Jag gjorde ett försök att befria honom men misslyckades. Tiden var inte mogen för en sådan man som han, vars andliga budskap låg på en mycket högre nivå än vad människorna kunde ta till sig på den tiden. Jag genomgick en resa under den livstiden och många fler livstider efter det, innan jag permanent vandrade med mina bröder och systrar i den högre dimensionen. Jag arbetar nu i Galactic för att hjälpa Jorden och mina bröder och systrar att transformera sig upp till den femte dimensionen av ljus och kärlek.

Ni har gjort en fantastisk resa och ni är otroligt modiga, för det är en tuff tid som ni nu lever i. Det är inte bara krig och elände utan det är mycket gifter som florerar runt på Jorden och som även påverkar era kroppar. Trots detta reser ni er och börjar att ta tag i alla de problem som finns för att lösa dem så gott ni kan. Det är fantastiskt och vi som följer er är otroligt glada och stolta över alla de framsteg som ni gör. Ni har redan gått över mållinjen kära bröder och systrar, det är bara att fortsätta på den väg som ni har påbörjat. Höj blicken mot skyn och förstå att all hjälp finns tillgänglig för Er, ni får de råd och den hjälp ni behöver för att ta nästa steg.

Alla är förväntansfulla och det finns en stor beredskap häruppe för att allt ska fortlöpa som planerat. Ni är inte ensamma, ni har aldrig varit ensamma, ni har ett stort följe med er vartän ni går idag.

Jag skulle vilja säga några saker som man kan behöva tänka på idag. Livet på Jorden är idag förenat med stor stress och det finns många orsaker till det. Det kan vara bra att meditera en stund varje dag för att motverka denna stress och hitta det lugna rum som finns långt därinne i er själva. Stanna till och lyssna inåt innan du fattar några viktiga beslut. Är det svårt så försök att meditera innan du bestämmer vilket beslut du ska ta. Kan inte folk vänta så är det nog inte rätt väg att gå i alla fall. Springer folk runt omkring dig så sakta ner dina steg. Ingenting blir bättre av att jäkta och saker blir inte fortare gjorda för det. Ta hand om dig själv och var rädd om dig. Det är du och din kropp som är viktigast just nu. Det är din kropp som förändrar sig efter de energier som nu har nått Jorden och den behöver anpassa sig till dem. Du hjälper andra genom att vara ett gott exempel för dig själv. De ser och förstår hur de själva måste förhålla sig till sig själva, om de inte gör det så blir det jobbigt för kroppen att orka och den blir lätt sjuk.

Det är en viktig tid som ni nu lever i och det är viktigt att ta hand om sig själv och bli ett gott exempel för andra. Gör saker som du tycker om och som är roliga att göra. Prioritera dig själv lite extra nu, så att du kan ta till dig den här energin och växa i andlig kraft och styrka. Ni är många nu som kan tjäna som förebilder för andra som är på väg att vakna och som också behöver ta hand om sig själva.

Världen står öppen för Er nu, kära folk på Jorden. Ni kan förvandla och omvandla er värld till hur ni vill att den ska vara och då behöver ni tillgång till det tysta rummet i ert hjärta så att ni kan göra kloka och visa val. Det är dags att gå hem nu, alla väntar på Er där, er familj, era vänner, de längtar efter att få återse Er. Ja det är en fantastisk tid som ni befinner er i och jag gläds med er och önskar Er all lycka och kärlek på vägen.

Högaktningsfullt,

Pontius Pilatus

 

Du gillar kanske också...