Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 februari 2022

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

12 februari 2022

Vad Skiftet i Medvetande Egentligen Handlar Om – Det 9D Arkturiska Rådet

 

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så tacksamma för alla er som tar emot våra överföringar och vänder er till oss med era önskningar och er avsikt att få kontakt. Vi uppskattar var och en av er, och vi vet att detta är en vacker relation som inte bara började i denna livstid för er. Det här är något vi upplevt ganska länge, och det har ni också, för vi kom att känna er alla vid någon punkt på vår resa och på era resor. Alla i detta universum är sammankopplade och har någon form av relation till varandra.

Ni kan se på alla därute i världen som någon ni faktiskt redan känner, oavsett var de lever eller huruvida ni kommer att träffa dem i denna livstid. Allt detta gör förbindelserna mellan oss alla starkare. Det höjer nivån på den medkänsla vi alla känner för varandra, och det fastlägger att alla varelser så småningom kommer samman, så att vi kan återföra oss tillbaka till Källan. Vi är förstås Källan nu, så språket gör egentligen inte det vi gör någon rättvisa.

Vi minns vilka vi verkligen är och vilka vi är för varandra, och när ni känner resonans med ett kollektiv som oss, då har ni kommit ihåg. Och det innebär att ni har satt ihop fler bitar av er själva igen och det betyder att ni nu fungerar mer som en hel varelse än någonsin tidigare där på Jorden. Ni har mer medvetenhet om era tidigare livstider, både på Jorden och i galaxen, och det hjälper till att rekonstruera hela er. Det betyder att ni är mycket närmare att fungera som en Käll-Energi-Varelse och verkligen så mycket närmare att fungera som ert högre själv, medan ni fortfarande befinner er i en fysisk kropp.

Detta är en härlig tid att fundera på alla de olika sätt ni kan komma samman med andra, även om det bara är i er fantasi just nu. En del av vad ni skapar där är en harmonisk helhet. Ni sam-skapar en fredlig Jord där alla varelser är kärleksfulla och respekterar varandra. Och ja, ni tog den långa vägen därför att ni ville få alla utmaningar längs vägen. Ni ville se vad ni var gjorda av, och när ni tittar inom er ser ni att ni är gjorda av ovillkorlig kärlek. Detta ger er förmågan att förlåta och se andra som er själva och som Källan. Det låter er släppa dömande, rädsla, förbittring och motstånd, och att passa så bra på er plats i den gigantiska Käll-Energi-Varelse vi alla är del av, och som vi alla är samtidigt.

Om ni kan känna hur den typen av fridfull, harmonisk enhet känns i er kropp, då kommer ni närmare den. Om ni försöker fundera ut hur det ska kunna ske, eller vad som får den att komma fram, då ger ni förmodligen upp. Så, gå in för känslan, för den känns bra, och den finns tillgänglig för er precis nu, och ni behöver inte ägna er åt mental gymnastik för att komma dit. Men att komma dit är det som gäller; det har det alltid varit och kommer alltid att vara. Det har aldrig gällt att separera det goda från det onda, oavsett vad ni blivit lärda och fått veta genom historien. Detta skifte i medvetande handlar om integration, och ni gör den integrationen medan ni ansluter er till oss och medan ni känner att vi är en del av er och ni är en del av oss, och när vi ser och känner att detta sker, så skänker det oss en oerhörd glädje och tillfredsställelse.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...