Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars, 2018

Uppskatta & Fira Ert Nu ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har den vackra möjligheten i varje ögonblick som ni lever att uppskatta något av det ni upplever. Ni har en erfarenhet av polaritet, och det kommer alltid att finnas en sida av spektret som är tilltalande för er och en sida som inte är så tilltalande alls. Så det är upp till er själva att bestämma hur ni vill uppleva livet.

Det är upp till dig själv att bestämma vilken ände av spektret du vill vara på. När du fokuserar på vad som inte behagar dig, eller vad som fullkomligt äcklar dig, kommer du alltid att kunna hitta mer. När du i stället lyssnar till ditt hjärta kommer du att märka att det alltid finns mer skönhet, alltid mer kärlek, alltid mera möjligheter till skratt. Skratt ger dig lättnad från andra sidan av spektret.

Du har förmågan att stå i ett ögonblick där saker har gått fruktansvärt fel och göra ljus av situationen. Tänk på det uttrycket för ett ögonblick – göra ljus av situationen. Du har möjlighet att ge mer ljus till varje situation och att fokusera på ljuset som ligger inom.

Varje möjligt ögonblick som du använder det här tillvägagångssättet bestämmer du själv vad du vill anföra, vilken typ av framtid du vill skapa. Viktigast av allt är emellertid att du kommer att bli fokuserad i det nuvarande ögonblicket när du tillåter dig att uppskatta någonting eller när du skapar ljus och bringar ljus till ett annars mörkt scenario.

Vi uppmuntrar er att hitta det som är värt att fira och uppskatta i era liv, och vi vill att ni ska erkänna att varje ögonblick har någon form av skönhet inom det. Och varje ögonblick som ni är närvarande och jordade i era fysiska kroppar är en möjlighet att uppleva mer glädje, mer frid och mer harmoni med världen som den är nu.

Det är så ni stiger upp till att bli ännu bättre, inte genom att hitta fel på världen som den är och samla trupperna för att försöka fixa det. Njut av era liv så mycket ni kan och njut av resan till det som kommer att bli så mycket bättre än vad ni ens kan föreställa er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...