Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 augusti 2021

 

Nya helande energier från Plejaderna & Sirius

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över hur vi kan känna att ni alla använder möjligheter i era liv för att gå djupare och längre i er andliga utveckling. Vi vet att ni har varit med om så mycket på sistone, och mänsklighetens ande fortsätter att utvecklas i sitt medvetande trots all sorg och ilska ni har fått, liksom rädslan som har tagit över i livet för så många på Jorden. I tider som dessa undrar vi hur vi kan hjälpa, eftersom det finns så mycket hjälp som behövs där på Jorden, och statistiskt sett är andelen människor som söker hjälp uppifrån och sedan tar emot hjälp liten.

Ni förstår alla att det är möjligt att läka från allt, fysiskt och känslomässigt, och det är oerhört användbart för det kollektiva medvetandet. Ni förstår också kraften i anslutning och anpassning, och när ni befinner er i en kris, som ni har varit i där nere på Jorden, kan ni som förstår hur ni ställer in era chakran och hur ni riktar in er till Källan verkligen hjälper era medmänniskor. Nya helande metoder skapas där bland det uppvaknade kollektivet som svar på pandemin och viruset.

Ni som förstår att det är er roll att vara healer backar aldrig. Istället letar ni efter det som är nytt för er och ni får tillgång till det. Ni använder de energier som kommer uppifrån, och ni samverkar dessa energier med de ni har arbetat med ganska länge, och nästa sak ni vet är att ni är ännu mer kraftfulla healer än ni var innan allt började. Detta är ett sätt att hitta en ljusglimt.

Inse att vi talar till många av er i det uppvaknade kollektivet som har tagit sig tid att öppna upp och ta emot, och vi ser också att ni använder alla era färdigheter och förmågor, alla era gåvor, för att skapa nya helande metoder. Detta är en tid med stora behov där på Jorden, och om människor kommer till er för att läka eller inte, kan ni skicka helande energier ut i kollektivet. De kommer antingen att accepteras eller avvisas, men ingen skada kommer någonsin att göras, och ingen kommer att trampa på någons fria vilja.

Människor från hela er planet ber om hjälp och helande, och svaret på dessa förfrågningar kommer. Vi tillhandahåller helande energier, och det gör Plejadianerna, Sirianerna och så många andra. Men inte alla kan då öppna sig för att ta emot det de har bett om, och det är där ni kliver in. Ni kliver in och anpassar er till de helande energier som kommer in från hela galaxen. Ni förankrar dessa energier, och sedan sprider ni dem för att ni är tjänande varelser, och ni är där för att tjäna ett förvirrat, förskräckt, bedrövat och ofta argt mänskligt kollektiv.

Vi vill berömma er alla för er tjänst och meddela att mer hjälp kommer nu, och det kommer alltid att fortsätta att komma till er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...