Moder Divine via Karen Vivenzio, 13 Mars, 2018

Moder Divine via Karen Vivenzio, 13 Mars, 2018

Ljuset barn, vi ser så många av er som kastar den mörka manteln av rädsla. En rädsla för att gå in i ett nytt sätt att vara och att se i detta spel som heter liv. Vad du har väntat på, är ett tecken från himlen, som får dig att uppleva ett nytt tillstånd och ett liv i de högre dimensionerna. Släng inte kappan du också, av rädsla för det svek du ser i världen i dag!

Det vi vill berätta för er, kärast ljusets barn, är att det inte finns någon anledning att gå i fruktan. Släpp taget om lektionerna från förr. Det är dags att fokusera på godheten som äntligen ska komma. Fokusera på att leva i frid i varje hjärta och sinne. Detta är inte ett sätt att bli av med det som skapar sjukdomar men att eliminera alla idéer om separation och ångest, genom att omfamna och erkänna att vi är alla en och samma. En kropp av ljus som rör sig genom denna konstruktion som kallas tid. Rymd och separation är illusioner – alla levande varelser är fulla av samma skapande substans, som kallas ljus. Ljus är elixiret som skapar allt liv. När du är i konflikt eller står vid en skiljelinje, fyll alla involverade med den mest kärleksfulla vibrationen av ljus – det kommer att skapa impulser till att ändra känslan.

Du måste släppa allt som du tror du vet. Universum är en flytande, levande andnings -dimension full av hopp. Dina tankar, ord, handlingar och gärningar bidrar alla till flödet av detta levande, andas väsen. Verkligheten du ser kan skifta lätt. Bli inte pressad av de problem du ständigt ser. Ta en stund att separera dig ”själv” från illusionen, ta ett djupt andetag och följ med i flödet. Som en filt av stjärnor som väver ljusets ljus – varje stjärna, varje lysande mönster, allt liv. Se dig själv som en strålande stjärna som lyser i kärlekens ocean, omfamnande Jorden. Låt ditt ljus skina och uppmuntra hela livet – håll ditt hjärta fullt, med att veta att du gör din del för den här världen. Stå upp och för säkerheten av denna filt av ljus – en del av den totala enheten. Våga vara glad, våga finna din glädje, lys upp världen med doften av liv – det magnifika ljuset som skiner som klarast.

För ALLA mina välsignade barn och jag ÄR er välsignade Moder Gudomlig.

 

Fred, Kärlek och Välsignelse                      

via Karen J. Vivenzio, www.karenjvivenzio.com,   www.karrenvivenzio.com

Författare – Earth Angel: Hitta din kraft, lys ditt ljus.

Det är dags att omfamna det gudomliga i DIG!

 

Översättning: Cicily

 

 

Du gillar kanske också...