Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 oktober 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

15 oktober 2019

ATT GÖRA ARBETET MED ATT SKIFTA ERT MEDVETANDE – DET 9D ARKTURISKA RÅDET

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en lämplig nivå av kontakt med er alla. Vi går inte över några gränser för att till er leverera det vi kan och gör. Vi arbetar med era guider och era högre själv för att försäkra oss om att vi inte tar bort er från er egen naturliga utvecklingsprocess. Vi vill att ni ska veta att de andra välvilliga utomjordingarna, råden , kollektiven, federationerna och de andra utomjordiska grupperna följer samma riktlinjer. Vi är försiktiga med vad vi ger er så att vi inte stör den utveckling som är något ni kommer att vara mycket stolta över när ni når den femte-dimensionella frekvensnivån.

Ni kommer att uppskatta hjälpen, men ni kommer också att erkänna att ni gjorde arbetet själva, och vi hedrar er genom att bekräfta att ni har förmågan att utföra detta arbete, som ni redan gjort och kommer att fortsätta göra. Och vad är ”arbetet” som vi talar om? Vad är det ni gör för att göra skiftet i medvetande, till den femte dimensionen, lättare och mer glädjefyllt? Tja, i det involveras mycket medvetenhet om vad som pågår inom er. Det involverar mer än att bara följa ett regelverk eller budord. Det handlar i slutänden om känslor.

Att göra arbetet innebär att vara villig att känna de känslor som ni blev medvetna om så fort ni blir jordade, hjärtcentrerade, och ni lade ned droger, alkohol och andra distraktioner som hållit er borta från att känna dem. Ni renar er när ni dyker djupt in i en känsla som är obekväm, oönskad, och som ingen annan i er familj någonsin kunnat erkänna existerar. Ni gör arbetet för er genetiska linje. Ni gör arbetet för era tidigare livs själv. Ni gör arbetet för andra varelser i andra delar av galaxen som inte har den känslomässiga intelligens alla ni har. Det här skiftet är inget spel med sinnet eller med handlingar. Det handlar inte om att besegra någon eller något.

Det här handlar om att känna vem ni verkligen är som Käll-Energi-Varelser, som ren, ovillkorlig kärlek, och det handlar om att låta det flöda genom er utan förlägenhet eller rädsla för vad någon annan kan tänka eller göra som svar på att ni till fullo omfamnar den ni verkligen är. När ni kan göra det, vet ni att ni utfört arbetet. Men ni måste gå genom ångesten, rädslan, depressionen, sorgsenheten, ilskan, och ibland till och med raseriet för att komma dit.

Den knepiga delen är att erkänna att båda existerar inom er, och bara för att ni känner en av dem betyder det inte att den andra nu är borta eller förminskad. Ni kom bara för att välja ljuset, gång på gång och för att uppmuntra andra att också göra det. Och det är så vi ser er roll i allt detta. Vi håller ljuset och lyser med det, men inte för mycket, och vi bjuder in er till det, gång på gång.

Vi är det Arkturiska Rådet, och har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...