Ra via Kerstin Sisilla, 15 oktober, 2019

 

Ra 15 oktober 2019

Mina älskade Vänner på Gaia. Jag är Ra och jag beundrar er så mycket. Ni är enastående, superbra, kärleksfulla och starka där ni står med svärdet i era händer och kärleken i ert hjärta. Det strålar om er, det strålar om Jorden och Ljuset och de snabbt stigande energierna sprider sig över hela Universum. Allt hör ihop som ni vet och allt påverkas av allt annat.
Orsak och verkan är ett uttryck ni använder på Jorden. Det är ett mycket universellt begrepp som kommer till sin spets kan man säga nu när allt sker i en, inte farlig men fantastisk fart. Jag är mycket rörd och torkar tårar ur ögonen (ler) när jag ser vad ni åstadkommer Älskade jordbor. Det är inget annat än ett Mirakel vad som nu sker för första gången i Universums historia – ni tunga jordebor som levt i tröga energier under så lång tid – ni blir lätta, ni blir ljusa , ni blir kristallina i ett ögonblink (ur universellt perspektiv). Ni är de första i Universums historia som behåller era skal, era fysiska kroppar under er färd hemåt.
Ni ska veta att ni har oerhört många beundrare och beundrarinnor, för att inte säga fans överallt i ALLT SOM ÄR. Tack ur mitt hjärta kära Ni för ett enastående arbete, utfört över all förväntan och förhoppning.
Högaktningsfullt och mycket Kärleksfullt. Jag är Ra. JAG ÄR.

Du gillar kanske också...