Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 januari 2022

 

Hur ni möter er Stam och Själsfrände

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat er tillräckligt länge i er linjära tid för att ha etablerat en förkärlek för era besynnerligheter och egenheter. Vi är alltid roade av er och av det som gör er unika. Var och en av er har något med er som är spektakulärt i sin konstighet. Ni hjälper varandra vid den här tiden att må bättre om era excentriciteter genom att vara mer öppna där ute med vilka ni verkligen är.

Och det här kanske inte verkar vara en stor grej för er som gör det. Men i en tid när det är så frestande att få folks ’gilla’ och ’delningar’ och positiva kommentarer är det lätt att gå vilse, så hjälper ni så många att känna sig mindre som en outsider och mer som en person som tillhör en stam. Vi ser er samlas i grupper nu, grupper som delar ett gemensamt intresse för något som är ganska onormalt, eller åtminstone något som de flesta människor är helt ointresserade av. Och även om det inte kommer att få er att vara ert sanna jag genom många ”gilla” på sociala medier, upptäcker många av er att det är det enda sättet att bli riktigt nöjda i era liv.

Nu är ni där i den fjärde dimensionen, väntande på er tid, väntar på att skiftet ska slutföras så att ni kan få mer frihet, så att ni kan leka med era E.T. vänner och grannar, och så att ni kan resa till galaxens avlägsna delar. Och eftersom ni är i den övergångs dimensionen vid denna tidpunkt, kan det vara så mycket utmanande att hitta er plats, att hitta var ni passar in.

Därför inbjuder vi er att vara lika högljudda och stolta med det som gör er annorlunda, och låt chipsen falla där de vill, för vi är här för att berätta för er att när ni är sanna mot er själva, det är då ni är som mest älskvärda. Det är då det är mest sannolikt att ni träffar någon som kommer att visa sig vara ert livs kärlek. Det är inte genom att försöka vara vad ni tror att personen vill att ni ska vara eller personen ni tror att majoriteten av befolkningen attraheras av.

Var er själva, och ni kommer att hitta er stam, ni kommer att möta ert livs kärlek och ni kommer att vara mer nöjda med ert liv än ni någonsin var under de tillfällen då ni försökte passa in. Detta är något vi ser hända varenda dag, och vi är mycket glada över att se fler och fler av er komma ur era skal.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...