Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2022

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

21 april 2022

Färdigställandet av det 5D Kristallina Energinätverket – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni hanterar nästa batch av energier som kommer till er när ni fullbordar månaden april där på Jorden. Vi vet att ni har kapacitet att hantera mycket och ta åt er de snabbare-rörliga energierna, men vi vet inte hur det går för dem som fortfarande är sovande och som har det mycket jobbigt med de energier ni utsätts för just nu. Detta är en möjlighet för dem av er som är vakna att öppna upp ännu mer för att ta emot åt era medmänniskor sådant som tjänar dem, och sådant de kan få tillgång till vid någon punkt.

Vid någon punkt har alla ett ögonblick där de släpper, där de känner frid, där de slappnar av när de tonar in till Moder Natur, eller de energier som kommer upp från Moder Jord. Ni hjälper dessa människor genom att förankra dessa energier och gå ut och utforska er värld. Närhelst ni förankrar energier för er själva och kollektivet, går de genom era fysiska kroppar och så småningom i i Jordens många nätverk. Energierna kan sedan gå dit där de behövs, och många kommer att vara redo och vänta på att någon medmänniska lägger undan sina apparater för att med uppskattning betrakta ett träd eller ett moln.

När människor går till stranden och badar i havet, eller i vilket vatten som helst, inser de flesta av dem inte hur många av dessa energier de får tillgång till, och det är därför de mår så mycket bättre efter en dag i Moder Natur. Nu förankrar ni inte bara dessa energier åt era medmänniskor, ni gör det också därför att det femte-dimensionella kristallina energinätverket närmar sig sitt färdigställande och bli det dominerande nätverket där på Jorden. Ni är alla redo för mer av det som är femte-dimensionellt. Ni är redo att skapa det, uppleva det, tala om det och undervisa om det, och det kommer att finnas fler studenter som väntar på detta lärande tack vare de energier som är närvarande just nu, och tack vare dem som kommer för att stötta er alla i färdigställandet av det femte-dimensionella kristallina energinätverket.

Det betyder att ni är så mycket närmare fullbordan av skiftet förstås, och det är en stund värd att fira där på planeten Jorden, då ni fortsätter att göra sådana remarkabla framsteg trots alla utmaningar ni dagligen stöter på. Vi är så stolta över er, så upprymda över vad som är på väg, och så ivriga att se hur alla ni vakna hanterar de snabbare-rörliga energier som kommer in för att hjälpa till med färdigställandet av det nätverket. Vi uppmuntrar er alla också att komma ihåg att ni fortfarande måste ta god hand om er själva.

Drick mycket vatten. Vila mycket. Grunda er i era kroppar, och se till att ni njuter av Moder Jord och Moder Natur, speciellt i denna tid av stor tillväxt, snabbare-rörliga energier och färdigställandet av detta vackra nätverk, som kommer att finnas med er under hela er resa i den femte dimensionen. Det är också ett nätverk som stöttar er i övergången till denna högre nivå av medvetande. Det är en underbar sam-skapelse, och något ni borde vara mycket stolta över att vara del av att färdigställa.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...