Anubis via Erena Velazquez, 29 juni 2020

Anubis via Erena Velazquez 29 juni 2020

 

Hälsningar,

Jag är Anubis, jag kommer från Andromedagalaxen, från en av de ljusaste stjärnorna där. Ni kallar mig här på Jorden Dödsguden och det är inte sant. Ni berättar historien om mig hur jag övervakade döda själar och ledde dem mot ljuset, det är så ni framställer mig här. Jag är faktiskt Livets Gud och Drottning An-Ra skickade mig hit för att vara en av hennes representanter. Jag ska hjälpa, vägleda och lära människor om hur man kan bibehålla sitt liv. För många tusen år sedan, för cirka 10 000 år sedan var vi den egyptiska civilisationen här och vi undervisade mänskligheten. Vi delade med forskarna hur man använder vår avancerade teknik, som mänskligheten vid den tiden aldrig hade sett och aldrig förut haft. Vi beslutade att ta bort vår teknik, eftersom mänskligheten började gå i fel riktning och det skulle vara för farligt för dem att ha denna teknik, de skulle använda den på ett destruktivt sätt, så efter det lämnade vi planeten och åkte tillbaka till vårt hem.

Vi är 16 och uppåt dimensionella varelser. Vi kallar oss själva Gudar, som gillar att hjälpa andra civilisationer med deras utveckling, vi i vår egyptiska civilisation är väldigt långa, de flesta av oss är mellan 20 och 25 meter långa. Vi är en mycket avancerad nation, vi kan bygga städer, byggnader och skepp genom att använda vårt medvetande. Våra städer är majestätiska och unika, vilket återspeglar vårt medvetandes rikedom, med extremt höga byggnader, några av dem är i form av pyramider. Guld, vitt och svart är våra signaturfärger som vi använder överallt. De skepp vi flyger är de snabbaste som någonsin har gjorts av någon i Galaxen, de ser ut som pyramider, tillverkade av oförstörbart och lätt material. Ni är förmodligen nyfikna på hur pyramiderna byggdes, mysteriet som mänskligheten inte räknat ut ännu, vi skapade pyramiderna med vårt Universal Mind, och det tog oss bara några sekunder.

Nu är det dags för oss igen att komma hit, för vi har ättlingar på Jorden och vi vill se till att de är okej och skyddade under denna uppstigningsprocess, plus att vi vill dela vår kunskap med människorna på denna planet, om hur man kan leva längre liv och vara fri från sjukdomar. Tja, er kropp designades för länge sedan, när vi var här, och era kroppar var ren perfektion. Du kunde leva långa liv, som tusen och åter tusen år, men tyvärr hände många saker med er som att ert DNA förändrades. Ni har aldrig närt och bevarat era själar, ni blev för själviska och för lätta att kontrollera, det är därför ni tappade allt ni hade. Nu är det dags att bygga upp det ni tappade och det är därför jag, Guden Anubis kom hit för att hjälpa er.

Min drottning An-Ra, skickade mig hit för att också hjälpa våra ättlingar som fortfarande är här, vi vill skydda dem. De mörka krafterna vill lägga handen på dem, vi kommer inte att ge dem den chansen. Tja, jag är Gud som ni vet, om ni läser historien är jag en mycket mäktig Gud, de gjorde mig till och med till dödens Gud, vilket inte är sant, jag är den som bryr mig om planeten Jorden och mänskligheten. Jag minns att de gick igenom utvecklingsprocessen, när vi var här i Egypten och hjälpte dem, de blomstrade och var väldigt glada under den tiden. Vi är de som byggde pyramiderna, vi lärde också människor vårt språk och vi ledde dem, men de slutade lyssna på oss. De började följa de Mörka Gudarna, vi ville visa dem att de följde en negativ väg, men de fortsatte att påverkas av den Negativa Sidan och människorna lyssnade inte på vår varning. Vi beslutade att låta dem få veta att vi lämnade planeten och tog med oss vår avancerade teknik.

Vi kommer tillbaka till jorden, för vi vill hjälpa till igen, som vi gjorde tidigare, för ungefär 10 000 år sedan, det är okej, nu kan vi nu ta i kapp det som förlorades under de åren. Vi kommer att ge er vår teknik, som ligger utanför er fantasi, så snart den mänskliga rasen bevisar för oss att de är redo för den och kommer att använda den på ett ansvarsfullt sätt. Sedan den tiden när vi lämnade Jorden fortsatte vår civilisation att utvecklas på alla sätt, så vi kan lära er så många saker.

Jag är glad att vara här och redo att hjälpa er, kanske några av er kommer att bli skrämda av mig, men snälla, bli inte det, jag har kommit i fred och planerar inte att skada någon, jag följer min Drottnings order för att leda er till ljuset och bevara era liv. Jag ska visa er hur ni får mer upplysning och går närmare Uppstigningsprocessen genom att få er kropp att gå snabbare mot Uppstigning, så följ bara min vägledning och lita på mig, ni kommer inte att ångra det.

Jag är Anubis, den äldsta Guden från den egyptiska civilisationen, som var här och sedan återvände till vår hemplanet i Andromedagalaxen, vi är glada att kunna hjälpa människor och lära dem en hel del saker som de inte vet ännu. Det enda vi letar efter är deras villighet att öppna sig för oss och andra nationer. Ni måste öppna ert sinne och ert hjärta, annars växer ni inte andligt som en mänsklig civilisation, det leder er bara till självförstörelse. Vi har alltid sett människor som barn, eftersom vi har fler livserfarenheter och vi är en mycket äldre och klokare civilisation. Vi är Gudar som vill upplysa er och ta er till en mycket ljusare framtid än era nuvarande liv. De Mörka Gudarna leder er till er förstörelse, titta nu på er historia och er själva och fråga var ni är nu, ni är fortfarande i 3D-verklighet. Vad betyder den 3D-verkligheten för dig, det betyder att du lever i dualitet och dras i två olika riktningar. Du vet aldrig vad du ska göra, vad som är rätt sak att göra, eftersom ni alltid ifrågasätter er själva och svaren kommer vanligtvis från sinnet och egot, och de skapar bara fler problem för er.

Det är dags att följa lärarna som kommer att dyka upp framför din dörr, det är många av oss som kommer hit, Uppstigna Mästare, era guider och Galaktikerna för att hjälpa er. Förste Skaparen kom hit för att kanaliseras och han förblir telepatiskt ansluten till denna kanal, dygnet runt. Andra galaktiska civilisationer vill också hjälpa er, och jag, Anubis och egyptierna är här för att leda er till Guldåldern. Låt oss bara lära er hur ni kan leva ett bättre liv, genom att vara lyckligare och friska, något som ni inte är just nu.

Så många människor i denna värld är sjuka av sjukdomar, vi kan eliminera alla sjukdomarna på bara en vecka. Ni skulle säga, hur är det möjligt? Ja det är möjligt, eftersom vår teknik kan göra det. Ni är fortfarande i ett spädbarnstadium jämfört med oss. Vi har funnits mycket länge och vi är en av de äldsta civilisationerna i Universum. Vi fick många erfarenheter genom att interagera med andra Galaktiska Nationer, vi är också en del av den Galaktiska Federationen, så vi vet mycket och vi lärde oss mycket av andra eftersom vi är villiga att lära oss. Vi kallar oss själva Gudar, eftersom vi skapar nya liv, nya planeter och många andra olika saker, så det är därför vi kallar oss själva skapare. Vi är som Gud som skapar liv, han är den som lärde oss hur vi skapar, så han är vår lärare och mentor.

Gud är skaparen av alla planeter, galaxer och alla Universum. Han kallar sig själva den Förste Skaparen, så vi ser upp till honom, och han visar oss vägen och hur vi kan skapa nytt liv. Nu är det vår tur att visa er hur ni kan bli självständiga och starka som oss. Vi är en stark och en fredlig egyptisk civilisation, vi skulle aldrig skada någon om de inte försöker attackera oss, då skulle vi försvara oss, men det förväntas, vi skulle aldrig slå först. Det var många som attackerade oss, vad tror ni hände med dem, de är längre här. Vårt rykte är att vi är en av de starkaste nationerna i alla Universa, så ingen attackerar oss längre, alla är rädda för oss, för de vet vad som kan hända med dem, de kommer att lösas upp i universum som damm, som om de aldrig existerat innan. Vi vill inte göra det för någon, för vi älskar att skydda livet.

Jag är Anubis, jag är en viljestark Gud och samtidigt är jag mjuk på insidan, eftersom jag älskar livet, att lära mig och hjälpa till att främja andra civilisationer. Därför litade drottning An-Ra på mig att vara en av de första från gruppen Gudar, som kontaktade denna kanal för att kanaliseras. Efter mig kommer det att finnas fler Gudar som kommer igenom den här kanalen med sina meddelanden, för vi vill hjälpa och vi är redo att hjälpa. Det är dags för oss att gå in, det är en gudomlig tidpunkt att leda människorna på Moder Jord till Uppstigning. Vi vet att planeten redan har stigit upp, hon är i femte dimensionen, det är bara en liten del av henne som är här, eftersom hon fortfarande behöver behålla livet på denna planet. Så snart mänskligheten går upp i den femte dimensionen kommer denna skugga av henne att lösas upp i universum.

Jag älskar också solen, här uppskattar vi solen, eftersom den ger ljus för att behålla livet på planeterna. Galaktikerna i galaxen lever antingen på ytan eller på insidan av planeten. På Jorden har ni lärt er att solen är skadlig och att den ger er strålning, detta är inte sant. Strålningen kommer från er giftiga miljö, vad ni har här. Din kropp påverkas, särskilt din hud. Sol är liv, utan sol finns inget liv.

Jag är Anubis och jag är tacksam över att vara här och jag kom tillbaka för att hjälpa den mänskliga civilisationen att gå i en ny riktning genom att förklara för dem vad det innebär att leva. Livet i Universum är en skatt, det är mer värdefullt än guld och den största gåvan ni kan få är att ha en fysisk kropp, så snälla, uppskatta ditt liv. Om du tvingas ut ur din fysiska kropp kommer du att återinkarnera här, liv efter liv. Du har gjort det redan tusen gånger. Istället för att leva ett långt, lyckligt och välmående liv här har du levt mycket korta liv. Denna cykel kommer till ett slut. Jag ska lära dig hur du kan upplysa dig själv och skapa en mycket starkare kropp. När du får vår nya teknik hjälper den dig att upprätthålla en frisk kropp. Jag kommer att visa dig hur du kan få en stark ande och kropp, eftersom denna 3D-verklighet bara skapades för ett syfte, först för att förslava dig och sedan förstöra dig.

Jag är Anubis och jag bär mycket stolthet, för det är baserat på mina erfarenheter, min starka personlighet och mitt engagemang och kärlek att hjälpa andra. Den svarta färgen på min uniform representerar inte mörker, i vårt samhälle är svart färg den högsta rang du kan ha. Jag fick denna rang med mitt arbete, engagemang, min styrka och min sanning. Jag ljuger aldrig, och jag är stolt över det. Jag älskar att upplysa andra varelser och jag älskar att bringa ljus till planeterna.

Jag var glad över att vara här och ge er mitt meddelande. Tack, och jag kommer tillbaka igen.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...