Sion kanaliserar sitt Högre Jag,16 april, 2018

Sion kanaliserar sitt Högre Jag

16 april, 2018

Sion: Vad innebär det att ha tillit till sig själv?

Att se sig själv från djupet av sitt hjärta gör det möjligt för dig att få veta vem du verkligen är. Krigare har total tillit till sin inre röst som vägleder dem till vad de ska göra eller säga. Det är denna tillit till rösten som gör det möjligt för dem att framskrida med klarhet, trygghet och säkerhet när det är dags att agera.

Det är likadant som att gå med slutna ögon utan att stanna och att ha tillit till att rösten ska vägleda dig, varna dig för farorna och hindren på din väg och när du lär dig att lyssna till den är det som att ha ”ögon av ljus” där du till och med kan gå, springa, flyga och hoppa med slutna ögon, utan att någon skada drabbar dig. Detta är den totala tilliten till din inre röst som du hela tiden måste lyssna till, den finns ständigt där för att vägleda dig, hjälpa dig och berätta allting för dig som du önskar och behöver för att åter hitta din balans.

Sion, jag vet att du har letat efter mig, du gråter och känner dig hopplös för du vet inte vad du ska göra, men jag vill be dig att sluta kämpa, vara stressad och simma mot strömmen, varje dag, bara för att till sist vara tröttare, mer förvirrad, desillusionerad och frustrerad för att du inte förmår hitta svaren för ditt pågående liv. Bara ha tillit till dig själv, vilket är samma sak som att ha tillit till mig.

Andas i en minut och känn tillit! Du försöker desperat förstå vad du ska göra eller veta ifall det som du gör är rätt, så att du inte ens andas på rätt sätt. Andas in friden, harmonin, kärleken, ljuset, skönheten och lugna ditt sinne så att du ska kunna höra mig. Jag kommunicerar ständigt med dig men du är alltid stressad, arg, desillusionerad eller helt enkelt neutral och sålunda kan du inte höra mig. Jag behöver dig så, liksom idag, ta dig tiden att blunda och lyssna till mig. Det är inte kvantiteten av tid utan kvaliteten av tid som gäller, formulera en enkel fråga och andas; kontrollera dina tankar som rinner som ett vattenfall och bombarderar dig med alla slags argument gällande varför, vad, för vad, vem, bla, bla, bla … Bara stanna upp i ditt sinne och kom in till den frid, harmoni och kärlek för den som finns inombords, kom för att vila och andas friden, så att du ska kunna höra mig. Jag är lika intresserad och ivrig att ta kontakt som du är, vi är ett, kom ihåg det men vår förbindelse kan inte äga rum mitt uppe i rädsla, tvivel, desperation eller ilska.

Jag är ljus, frid, kärlek, harmoni, lycka, glädje, överflöd, evighet, hälsa, seger och framgång. Det är vad som definierar mig och dig, Sion. Du kan inte blanda det ena med det andra, antingen är du ljus eller så är du mörker, för Attraktionslagen fyller upp dig med det ena eller det andra.

Att förstå ditt mörker och omfamna det är inte att manifestera det in till ditt liv, utan att släppa taget om det utan dömande, men skänk inte ens en minut av din kreativa kraft för det kommer inte att försvinna och det börjar upprepa sig självt om och om igen, som en tillfällig ögla. Det är mycket viktigt att inte bara läsa och förstå det, utan för det mesta att göra det, skänk inte mörkret en plats i dina tankar, du behöver det inte, det vill bara att du ska följa dess illusion av rädsla och förvirring.

Sion: Varför?

För att ett sinne som är förvirrat av rädsla eller tvivel vet inte vad det ska göra, det förstår inte hur det ska göra det rätta, sinnet kan inte hitta vägen, för det ser åt alla håll och genom att om och om igen ha fel uppnår det inte sina mål, avsikter eller drömmar, som du kan vilja kalla det. Det kollapsar och blir slutligen mer förvirrat och ängsligt än i början. Det är inte för bara en person som jag har sett detta ske, utan för miljoner människor och för tusentals liv, om och om igen. Varför tror du att vi alla här gör allt som är möjligt i vår makt, för att hjälpa er att komma ut ur illusionens fälla i vart och ett av era sinnen och inom kollektivets sinne? Vi med all vår makt och kärleksljus hjälper er och bryr oss om er så att ni ska lyckas med att hitta vägen hem, som förefaller vara tydlig och synlig när ni med er egen fria vilja tar beslutet att sluta upp med att ha illusionen i sinnet. Jag menar inte att du ska slåss med den eftersom det gäller dig själv, men genom en stadig medvetenhet gällande vem du i sanning är; uttala, tillkännage och håll denna största sanning i ditt hjärta.

Sion: Vilken är denna sanning?

  1. Att du är ett barn av Moder/Fader/Guds kärleksljus, en arvinge med födslorätt av det himmelska riket.
  2. Att du skapades till att likna Moder/Fader/Gud.
  3. Att all makt och alla gudomliga gåvor blev givna till dig.
  4. Att samtliga oändliga rikedomar och ett överflöd gavs till dig.
  5. Att du har all kunskap och visdom för att vara, att göra och att ha allting du önskar.
  6. Att du har all kärlek i ditt hjärta att ge och dela med dig till alla dina bröder och systrar. Och viktigast av allt …
  7. Att du har hela universums gränslösa skapande kraft inombords.

Detta, älskade Sion, är vad man fick er att glömma bort, för att förvirra er och få er att tro att ni blott är dödliga; Fattiga, Sjuka, Begränsade, Ensamma, Isolerade, Ängsliga, Tvivlande osv osv …

Man bombarderade era hjärnor och försökte stjäla er födslorätt och när man inte kunde det så använde man sig av er egen kreativa kraft till att lura er själva och med hjälp av attraktionslagen upprätthålla er i öglan av att födas, växa upp, fortplanta er, tjäna dem och dö, på nytt och på nytt i eoner. Ser du … denna inplanterade lögn i ert sinne är vad vi talar om och hur ska man få bort en så djupt rotad lögn? Med hjälp av en storslagen revitaliserande sanning fylld med ljus och kärlek (de sju sanningarna gällande vilka ni i sanning är), för en lögn varar endast tills sanningen framträder och sedan har denna lögn inget att hålla sig fast vid inom ert sinne och faller som en sten, utan något som håller i den och den kommer aldrig på nytt att fastna i ert sinne.

Jag berättar allt detta för dig, fastän jag vet att du har hört eller tänkt på det förut så att du kan inse vikten av att med hela ditt hjärta, din själ och varelse tro på denna sanning och att du i egenskap av den enda ägaren till ditt sinne med din fria vilja, förståelse, önskan, självkärlek, längtan och makt att göra det, ta denna sanning och nu uttala den med hela ditt hjärta, i ditt eget sinne.

Jag ber inte om en ritual eller timmar av din tid, jag talar om för dig att i och med att du idag med fast beslutsamhet om att du för evigt önskar förändra ditt liv, ska tala om för dig själv denna samma sanning gällande vem du verkligen är och inte ens för en sekund tvivla på att detta är sanningen.

Det är ingen kamp mot dig själv. Det är sammanslutningen med ditt sinne. Det är den största och mest underbara sanningen …

Du är som Gud

Jag är som Gud

Du och jag är ett i evighet

Det finns ingen annan sanning

Tro på det, ha tillit till dig, ha tillit till mig

Att ha tillit till dig själv är att tro på din Skapare

Jag älskar dig, jag är redo …

Ditt Högre Jag

 

Message channeled by Sion – Victory to the Light!!!

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...