Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december, 2018Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december, 2018

Frihet från begränsningar ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har aldrig blandat ihop er med varelser som skulle låta er styras av andra. Ni är inte en sort som vill vara under tummen av andra varelser, inklusive andra människor. Det faktum att ni gick med på att inkarnera på en planet och i en dimension där denna typ av förtryck äger rum betyder att ni har gjort det av mycket bra skäl.

Ni ville veta hur det skulle kännas att uppleva så mycket glädje och så mycket frihet, och så valde ni att uppleva motsatsen först. Den stora majoriteten av människor spelar ett spel med sig själva, och det är ett spel med begränsning. Nu när det här spelet är över, och det finns mycket färre begränsningar som läggs på er, kommer känslan ni kommer att ha att vara av upprymdhet. Ni kommer att gå in i er kraft på ett väldigt djärvt sätt.

Och ni kommer också att inse att ni åtog er förtryckarna på grund av att ni har varit dem i tidigare livstider. Det är inte straff. Det är inte betala tillbaka. Det är inte den typen karma alls. Det är er vilja att uppleva något som i slutändan kommer att leda er till en plats med uppriktig medkänsla för varandra och för alla som någonsin varit förtryckta på jorden och överallt i galaxen.

Ni gör detta språng framåt i ert medvetande samtidigt som ni slänger iväg era bojor, de begränsningar ni var överens om att placera på er själva. De två erfarenheterna är kopplade. Ni är inte här för att besegra dem som har varit förtryckarna. Och de går under många namn. Vi behöver inte ge er ett av dessa namn här. Ni vet alla vilka vi pratar om.

Ni är här för att få tillgång till er kraft, trots det aktuella läget i er värld. Ni är de som kommer att frambringa högre frekvensenergier och köra dem genom er och göra dem tillgängliga för andra, trots att ni bara njuter av en strimma av er frihet som har kommit till er under denna livstid.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er” 

Översättning: Bodil

You may also like...