Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 20 december 2018

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 20 december 2018

Per Staffan 24 december 2018

Kära Ni,

Du har sannolikt upptäckt att du, trots dina bästa försök, känner dig lite belastad av helgaktiviteterna. Så är det för att du inte bara uppfyller 3D-åtaganden, du tillåter även, till och med uppmuntrar nya färdigheter och riktningar inom dig.

Vad du ännu inte vet om är att du också kommer att känna mer glädje än väntat under de närmaste dagarna. Så är det för att du har klättrat och erövrat berget av skuld, skam, brist på självkärlek och rädsla som var din 3D varelse livstid efter livstid. I stället för att önska och hoppas börjar du känna behovet av att förändras, för att skapa erfarenheter som bättre motsvarar dina inre behov.

Trots att du har förberett dig i flera månader, år, årtionden, var det bara nyligen du tillät ditt inre att styra dig. För du trodde livstid efter livstid att dina direktiv var beroende av de som var klokare eller rikare än dig.

Det betyder inte att du är helt fri från 3D-diktat, men att du ifrågasätter långt bortom vad du någonsin har gjort. Inte längre är du villig att blidka någon på din bekostnad – emotionellt eller fysiskt.

Du är redo att skapa ditt nya liv. Ett liv som kan innehålla de du nu håller kära – eller inte. Du är ett nytt väsen i en ny fysisk kropp.

Kanske är en sådan deklaration inte så viktig nu. Men när du anpassar dig till ditt nya jag med nya behov förstår du vad vi talar om. För det här behovet av att skapa ett nytt liv är lite annorlunda än vad som var sant när vi föreslog att du utforskade självkärlek.

3-D-uttrycket självkärlek hade liten mening för dig tills du började leva i självkärlek.

Så är det för dina skapelser. Dina första kreativa önskningar var kanske om saker som skulle driva dig framåt i din sociala domän – en ny bil, nytt hem, större tv osv. Det är tills du började ifrågasätta andras behov att reducera, ignorera, skylla på eller skämma ut dig.

I stället för att acceptera ”översitteri” som en del av ditt förväntade liv, kände du behovet av att kommunicera tillbaka, svara, avböja, ignorera eller lämna.

Så är det nu. Du skiftar från att behaga alla till att veta att innan du verkligen kan behaga någon, måste du behaga dig själv. För din lycka, din glädje är ditt ljus. Så är det för att allt fler väsen på jorden är trötta på dåligt humör, ilska, fysiskt våld, förräderi, arrogans och alla andra saker som uppmuntrar alla att känna sig mindre än de är.

Andra kommer att börja ifrågasätta din glädje.

Även om du ännu inte har identifierat var din glädje härstammar ifrån, kommer du snart nog att göra det. För din glädje är beroende av din frihet från tanke och handling. När du tillåter dessa bitar att flöda, så kommer din glädje att expandera genom och omkring dig.

Du är din egen guru betyder att ingen utom du kan göra dig ledsen eller glad.

När du gör anspråk på energierna som nu brakar ner på jorden, bestämmer du att sorgsenhet är inte längre är din vän. Och det är trots de andras historier om rädsla och ilska, det är deras val, inte ditt.

Fram till nu har du känt behovet av att känna och sedan svara på rädsla och ilska, och skjuta din glädje åt sidan, och tillmötesgå andras elände. ”Hur kan jag vara glad om min vän lider?”

Istället för att acceptera att din glädje är ett viktigare healingredskap än vad sympatisk veklagan någonsin kan vara, har du dagtingat med din glädje för att möta andras behov.

Om alla skapar sitt liv – och de gör de – varför behöver du spela deras spel i stället för ditt? Är det inte roligare att leka än att gråta?

Som barn var din bästa vän oftast någon som var kul att leka och prata med. Så det är nu också, bara omvänt. För du har en ny roll i en ny tid.

Kanske kan de vänner och den familj som fortsätter att känna behovet av rädsla och smärta vilja vara med dig – eller inte. Det är inte ditt beslut – det är deras. Precis som du nu deklarerar din frihet från rädsla.

Många av er undrar vad ni ska göra eller säga till dem med fysiska sjukdomar eller känslomässig stress. Vad vill ni säga? Vill ni trösta dem? Avsluta förhållandet eller hjälpa till att reparera dem emotionellt eller fysiskt?

Det enda valet du inte längre har är att försöka göra dem hela på din bekostnad.

För du är inte längre beredd att blidka, pjoska eller ta hand om dem om de inte är villiga att ta hand om sig själva. Det kommer att vara din avgörande faktor. Om de önskar att du förnekar din sanning för att ta hand om dem eftersom de är för rädda, för lata eller för fast i rädsla för att göra det för sig själva, kommer du inte att vara intresserad av att främja det förhållandet.

Några av er oroar er för att ett sådant uttalande visar att ni är själviska och osociala. Det motsatta är sant för du hävdar dig själv i en ny glädjeomgivning. Något du har planerat och dedikerat dig till under eoner.

Du är fri och det är alla.

Hur ofta förväntar du dig att andra ska ta hand om dig? Högst sannolikt har du – på grund av dina styrkor – varit den utvalda vårdaren för många av dem som du håller i ditt hjärta. Men att göra så är inte annorlunda än en förälder som skyddar sitt barn från all smärta och plötsligt knuffar dem ut i världen och förväntar sig att de ska fungera i en värld fylld av rädsla och misslyckande.

Ni föregångare är de glada guiderna för dem som vill följa. Att ömka och ta hand om deras smärta hjälper dig inte – och skapar verkligen rädsla i dem, eftersom de inser att de inte kan vara som du. För de kommer fortsätta att hålla 3D-rädslor utan att ha kunskap om hur man utrotar eller slutför sin reningsprocess som du själv behövde göra innan du upptäckte självkärlek.

Du är inte självisk eller rädd. Du är glädjeexemplet som bara kommer att stärkas när du deklarerar din frihet att finnas till och detsamma för alla. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna innehållet med andra, lägg in det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...