Arkturierna via Daniel Scranton, 4 mars 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 4 mars 2018

 

Sanningen om Vilka Ni Är ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi lägger tonvikten vid denna tidpunkt på när ni checkar in med er själva med jämna mellanrum för att bestämma er för om ni lever i linje med er ultimata sanning. Den ultimata sanningen som ni är här för att utforska är sanningen om att ni är Källenergivarelser, ni är ovillkorlig kärlek, och ni är oändliga och eviga varelser.

Nu när ni fokuserar mycket intensivt på någonting som händer i er värld eller i era liv och ni förlorar sanningen om vilka ni egentligen är, är det lätt för er att spåra ur och leva era liv som mycket mindre varelser än vad ni egentligen är.

Det är lätt att gå vilse i detaljerna i livet och att glömma den största möjliga bilden, och vi pratar om en bild som är större än ert skifte i medvetande. Den här bilden är bilden av vem du är och vem du kom till Jorden för att vara. Det är viktigare än vad du gör. Det är viktigare än vad du tror på.

Sanningen om vem du är, är något du kan leva i varje ögonblick. När du blir det levande förkroppsligandet av Källenergi och ovillkorlig kärlek, verkar allting mindre i jämförelse. Du kommer inte bli knuffad av spåret som du vill vara på eftersom du håller den sanningen nära ditt hjärta.

Som ni påminner er själva, när ni tänker på vika ni verkligen är, lägger ni uppmärksamheten där den behöver vara. Att lägga fokus på sanningen om vilka ni är betyder att ni tillåter situationer, människor och omständigheter i era liv att vara exakt som de är. Det är vad ovillkorlig kärlek är. Det är du som är kärleken som du är under alla förhållanden.

Detta är vad vi vill för dig. Detta är vad vi vet att ni vill för er själva, och det är det enda sättet på vilket ni någonsin kommer att bli lyckliga. Sann lycka kommer med anpassning till den sanningen, och inget annat kommer någonsin att vara en värdefull ersättare för det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över att ha haft förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...