Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april, 2018

Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Om du kan minnas något som har hänt i ditt liv, då påverkar detta minne dig nu i denna stund på något sätt. När minnen dyker upp ifrån denna livstid, har du många alternativ tillgängliga för dig. Ingen av dessa alternativ är bättre än någon annan.

Du kan besluta i stunden att minnet är irrelevant och låta den passera. Du kan le och minnas händelsen med värme, eller så varmt som du kan, och gå vidare. Du kan titta på minnet från ett nytt och helt annat perspektiv, ett som är mycket mer till nytta för dig i nuvarande situationen. Du kan se minnet som en erfarenhet, och därför, som någonting som har hjälpt dig mycket bra.

Du behöver inte vara en produkt av ditt förflutna eller dina minnen. Du är inte dömd till att upprepa dem. Du behöver inte vara jagad av dem. Du behöver inte ge de någon makt över dig, om inte det på något sätt tjänar dig att göra det.

Vi bjuder in dig att ha en ny och annorlunda förhållande till ditt förflutna, med dina minnen. Ytterst vill vi att du upplever i nu ögonblicket att du lever helt och fullt.

Men tills det, kommer du att möta minnen på din väg, och vi vill bara att du vet om att du har valmöjligheter. Du har alternativ för hur du hanterar allt och allting som kommer på din väg, inklusive någonting som till synes har fastnat som ditt förflutna.

Naturligtvis, är ingenting bestämt. Du kan förändra ditt förflutna. Du kan förändra din upplevelse av nuet, och du kan förändra framtiden som du färdas mot.

Ytterst, förändrar du bara dig själv alltid. Du ändrar ditt perspektiv, och när du gör det, utvecklas du, du blir mer av vem du är, och du har mer medkänsla och förståelse, mer acceptans och ovillkorlig kärlek till dina medmänniskor.

Därför, uppmanar vi dig att använda dessa möjligheter som de underbara stunder i tid som de är. Vi föreslår att du ser alla minnen som möjligheter och att du utnyttjar dem fullt ut i stunden. Skapa nya erfarenheter. Det är därför du är här.

Vi är det Arkturiska Rådet, och har njutit av att vara här med er idag.

 

 

 

Du gillar kanske också...