Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 november, 2022

 

Detta är det enda sättet att verkligen leva ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har höjt vårt medvetande, precis som vi har uppmuntrat er alla där på jorden att göra detsamma. Vi vet hur värdefullt övningen är att släppa det som tynger en själv och låta de högre frekvensenergierna ta över och höja ens vibration. Vi uppskattar var och en av er som är villiga att ta sig tid från er hektiska dag för att höja ert medvetande och höja er vibration.

Nu, det fanns en tid i din historia som uppvaknande själar då du skulle delta i en aktivitet för glädjen och inte göra någon koppling mellan den glädje du kände när du gjorde det du älskar att göra och vad som skulle följa i din verklighet. Du hade ingen aning om att du satte ut en vibration som skulle ge dig mer glädjefulla upplevelser och människor. Och nu, här är du, med ditt uppvaknade medvetande, och vet att varje gång du erbjuder en vibration, sänder du ut en signal till universum, och du vet att universum kommer att föra tillbaka till dig något som representerar den vibration du emanerade. .

Nu kan du ta den kunskapen och bestämma dig för att du ska göra något som ger dig glädje, för nu vet du att det kommer att bli ännu mer glädje om du deltar i den aktiviteten. Och det är bra; du kan verkligen leva ditt liv på det sättet. Men när du gör något rent för glädjen som du upplever när du gör det, det är då du lever som en andlig mästare. Det är då du är helt närvarande i nuet, utan några förväntningar på vad som kommer härnäst och ingen koppling till om något kommer härnäst i din upplevelse.

Nu som sagt, du kan sitta tyst i ett mörkt rum och bara aktivera glädje inom dig själv. Men igen, om du gör det för att du helt enkelt inser att du kan och att du gillar hur du känner när du är i ett tillstånd av glädje, är det ett mycket bättre sätt att leva ditt liv än om du gör det för att du hoppas kunna locka något eller någon till ditt liv som kommer att försätta dig i ett tillstånd av ”glädjefarthållare.”

Du förstår, du kommer alltid att vara ansvarig för din egen vibration, oavsett vem eller vad som finns i ditt liv, oavsett hur mycket pengar du har på banken eller hur många leksaker du har köpt för de pengarna. Det kommer fortfarande att vara upp till dig att vara glad utan någon bra anledning alls.

Och det är därför vi uppmuntrar dig att höja din vibration och höja ditt medvetande; det är inte för att vi vet att universum kommer att belöna dig om du gör det. Och det är inte ens för att vi vill att ni ska göra det så att ni kommer att vara till tjänst för det mänskliga kollektivet genom att lägga till den positiva energin till det kollektiva medvetandet. Vi vill att du höjer din vibration och höjer ditt medvetande för vi älskar dig och vi vill att du ska må bra.

Vi vill att du ska visa för dig själv att du har kontroll över hur du mår när du fokuserar på hur du känner och prioriterar hur du känner. Och alla andra bra saker som kommer från att du sitter i det mörka, tysta rummet och höjer din vibration kommer att vara som körsbäret på toppen av glassen. Du är glädje, kärlek, frid och alla andra bra-känsla vibrationer rullade till en, och vi är här för att bjuda in dig att återvända hem till ditt sanna jag, eftersom det är det enda sättet att verkligen leva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...