Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 december, 2022

 

Redo för Quantum Leaps & the Next Level? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi får så många förfrågningar från så många människor just nu, och vi är helt extatiska över att vara i den här positionen eftersom vi tycker så mycket om att hjälpa, och vi gillar att höra från er som bor på jorden och kan berätta exakt för oss vad det är du upplever. Ni vet bättre än vi vad det är ni behöver när ni fortsätter där på jorden med era resor. Vi vill att du ska inse att det finns så mycket stöd runt dig och att det kommer till dig från alla vinklar, och du behöver inte be om någonting. Och det är för att det ges till dig fritt av så många, på en gång.

Du måste anpassa dig till det du redan har bett om. Du måste öppna dammluckorna och släppa in allt som du har skapat genom att leva dina många liv där på jorden. Det finns ingen hejd på det momentum som du har fått igång genom dessa många liv, och oavsett om du inser det eller inte, är det det du motsätter dig som inte önskas som håller dig från det som önskas. Med andra ord, tillåt allt, inklusive allt som är oönskat, och du kommer att släppa in det som önskas.

Bara för att du tillåter något oönskat att existera betyder det inte att du säger ”ja” till det för resten av din existens. Allt du gör genom att tillåta något att existera är att acceptera vad det är som det är. Källa och oändlighet är väldigt stora begrepp för er alla, och om ni möjligen kan föreställa er allt som finns i båda, så måste ni inse att bara för att något existerar betyder det inte att det måste finnas i er verklighet. Och du kan säga att det inte borde existera i någon verklighet, och ingen borde behöva uppleva det, men du vet inte vad den själen vill ha för sig själv. Du vill inte klippa ut en del av källan och slänga den biten av källan någonstans utanför källan. Och vi är här för att berätta för er att det inte finns någonstans utanför Källan.

Så du kan inte eliminera något från existensen; allt du kan göra är att acceptera det och sedan välja något annat. Och när du gör det kommer du att släppa in allt du har valt. Det är i frånvaro av motstånd som du är öppen och mottaglig. Och som vi har sagt om dessa decemberenergier som nu är över er, de handlar om att ge er tillgång till kvantsprånget. Det betyder att du är redo att släppa in allt du har velat ha länge.

Nu kommer du inte att släppa in det på en gång, för det kommer att bli för mycket, för tidigt och överväldigande. Men kvantsprång för kvantsprång kommer du att leva i en verklighet som är din skapelse, fylld med allt som du har bestämt dig för är något du vill leka med och uppleva. Det här livet handlar om upplevelser, och du är där för att välja vilka du vill ha. Och ja, du kommer att bli bättre på att välja genom försök och misstag, men du har rätt att välja, du har den fria viljan att välja och du har förmågan att manifestera mer nu än du någonsin har gjort tidigare.

Så bara slappna av, släpp taget och släpp in allt som du har bestämt är mest intressant och spännande för dig att uppleva, och vi kommer att finnas här, heja på dig, stötta dig och ge dig allt du behöver för att göra det. Men det är inte vi som undanhåller dig något. Det kan bara göras på mänsklig nivå. Som människor är ni redo att gå till nästa nivå.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...