Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 januari 2020

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

3 januari 2020

DEN LÄTTARE VÄGEN TILL DEN FEMTE DIMENSIONEN – DET 9:E DIMENSIONELLA ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket medkänsla för mänskligheten och för hur utmanande denna särskilda livstid varit för er. Ni valde en mycket tuffare väg i er uppstigning än vi gjorde i vår. Uppstigning i vårt system var som att gå uppför en mindre trappa jämfört med vad ni alla fått utstå för att göra er redo för de energier som kommer att svepa upp er till ett femte-dimensionellt frekvenstillstånd. Ni återuppfinner hjulet vad oss anbelangar, och vi är inte ensamma i den bedömningen. Detta är ett universellt skifte i medvetande och det innebär att alla varelser i alla dimensioner gör skiftet med er, och ni är i kärnan av det. Ni är i centret av det hela.

Jorden är en plats där ni inte bara måste hantera mörkret som är närvarande där, utan också mörkret från era vägar genom hela galaxen. Ni har genomlidit Orion-krigen, och vid många tillfällen har utomjordingar lagt sig i er naturliga evolutionära process. Så mänskligheten har verkligen staplat upp svårigheter för sig självt. Det är inte att undra på varför det går så många historier om vad som händer när ni uppstiger. Det är inte att undra på att det finns så mycket förutsägelser om kaos, kataklysmer och stora dödstal.

Vi vill att ni ska veta att vi arbetar med er, som är uppvaknade, för att göra färden lättare. Ni skulle ändå stiga upp, även om vi inte på något sätt ingrep, men när man är i den nionde dimensionen och därför icke-fysisk, finns det inte så mycket att göra. Att hjälpa dem som fortfarande är fysiska är ett naturligt och logiskt val. Att se alla er som förlängningar av oss känns också mycket vettigt. Så vi vet att vi bara hjälper oss själva, och ni måste veta att vi är en del av er, och att lyssna till en del av er är en stor del av er resa.

I er utveckling måste ni hålla er stilla och lyssna på vad som pågår inom er, och den nionde dimensionen finns inte därute någonstans, långt borta i himlen. Den nionde dimensionen finns inom er, precis som alla dimensioner. Så när vi erbjuder er vår hjälp, tro inte för ett ögonblick att det beror på att vi ser ner på er eller att vi känner att ni måste få vår hjälp för att kunna stiga upp. Vi vill bara visa er en lättare väg till vart ni oundvikligen är på väg, och den lättare vägen är alltid att välja vägen av kärlek, vägen av förlåtelse, och vägen av medkänsla. Det är vägen av att släppa taget som för er till den femte dimensionen med största lätthet och glädje.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...