Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 februari 2022

 

Är det Bättre att vara Vaken?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket intresserade av hur ni skulle hantera övergången från att vara tredje dimensionella varelser till att vara fem dimensionella varelser. Vi visste att många av er skulle bli medvetna om denna förändring i medvetande som vi alla upplever, men vi visste inte om det skulle gynna er att vara vakna, eller om att förbli sovande skulle vara den enklare vägen.

Och nu när vi har observerat de av er som är vakna tillräckligt länge, kan vi säga att det är med mycket liten marginal som ni har det lättare och roligare med skiftet. Anledningen till att det bara är en väldigt snäv marginal är på grund av det ansvar ni känner och på grund av de roller ni har tagit på er.

Som empater och healers tar ni ofta på er frågor och energier från dem som ni är där för att tjäna. Som uppvaknade varelser som förstår att ni skiftar ert medvetande, är det mindre troligt att ni dränker era känslor med droger och alkohol. Och som tjänande varelser känner ni ofta som om ni borde göra mer för att hjälpa till med att skifta det kollektiva medvetandet.

Men det som gör resan roligare och lättare för er är att ni har mycket mindre tvivel och mycket mer av den där känslan av att veta vart ni är på väg och vad ni gör just nu. Ni är mindre oroliga för döden än den genomsnittliga människan som inte är vaken.

Så ni har valt en lite mer glädjefylld och lättare väg än de flesta människor, och ni skulle kunna göra det med mycket glädje och lättare om ni kunde släppa skulden som ni ofta känner för att inte vara bättre på det ni gör. Om ni kunde ta lite av pressen från er själva skulle ni kunna ha mycket roligare på vägen. Om ni kunde öva på mantrat ’Jag gör det bästa jag kan’ oftare, kan ni släppa en del av tyngden från era axlar.

Ni är där för att leda resten av mänskligheten i denna förändring i medvetande, men ni är också där för att njuta av resan. Och så, ibland innebär det att känna mindre ansvar och leta efter sätt att uppleva mer av glädjen, mer av spänningen och mer av uppskattningen för denna vackra resa som ni alla är på tillsammans. Vi vet att ni ibland vill böja ner huvudet och gå framåt, och det är därför vi kommer att fortsätta att uppmuntra er att luta er tillbaka, slappna av, sätta upp fötterna och låta några av era medhjälpare göra det tunga arbetet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...