Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen via Daniel Scranton, 12 september, 2019

Arkturiska Rådet i 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

12 september, 2019

”Små mirakel överallt runtomkring er”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få ha kontakt med er alla.

Vi har glatt oss över processen av att få lära känna mänskligheten på en mer intim nivå än vad vi tidigare kunde, så att många av er började ta emot våra meddelanden. Det är en sak att observera er på distans och det är en helt annan sak att få er att ta emot våra meddelanden och att svara an på dem, samt att direkt ta kontakt med oss på de sätt som ni alla gör.

Vi fascineras av den potential som finns inom mänskligheten och som fortfarande ska fås tillgång till, för vi kommer att få ett unikt nöje när vi får se att ni alla upptäcker denna potential och sedan gynnas av den på ett väldigt storslaget sätt. Vi är förväntansfulla över att få se vad mänskligheten ska göra härnäst, eftersom vi inte känner till ’framtiden’, eftersom det framför er finns flera potentiella tidslinjer. Vi är medvetna om att ni kommer att fortsätta med att göra val vilka leder er till er andliga evolution, vilket naturligtvis är det yttersta målet där på Jorden. Vi imponeras av er förmåga att hantera de unika utmaningar som ni skapar för er själva.

Vi vet att många människor för det mesta litar till sina hjärnor och sina handlingar, men vi uppmuntras ständigt av dem av er som släpper taget av de två mest typiska gensvaren på problem. I stället har vi noterat att det finns många fler av er som vänder er inåt, ni släpper taget, ni överlämnar er själva och ni låter lösningarna komma till er. Vi kan också se att alltfler av er förändrar ert perspektiv gällande vad som utgör ett problem i ert liv.

Ni kommer alltid att fortsätta skapa utmaningar, för de ger er möjligheter för tillväxt, men de sätt på vilka ni hanterar dessa situationer och scenarier i ert liv kommer att fortsätta utvecklas tillsammans med er. Vi har sett så många människor som metaforiskt bankar sina huvuden mot en vägg, bara för att stanna upp, känna lättnaden och släppa in det som de har bett om. Ni alla vet vad vi talar om, för ifall vi når fram till er, så har ni av och till gjort detta i era liv.

Ni har haft viljan att släppa taget om de vanligaste sätten att hantera en utmanande situation och ni har förmått släppa in en del av den magi som existerar överallt runtomkring er. Ni är skaparna av er egen verklighet, men ni alla sam-skapar med varelser likt oss, som kan hjälpa er på sätt som ni inte förmår föreställa er. Att släppa taget och släppa in har därför aldrig varit en bättre taktik för att möta vad som i livet är på väg till er. Vi vill ge applåder till alla er som skiftar er inställning och vi vill bjuda in er till att dela med er av era berättelser med andra, så att de ska kunna se hur små mirakler inträffar överallt runtomkring dem, hela dagen, varje dag, när de släpper taget om kontrollen och släpper in de kraftfulla universella krafter som ständigt finns där till hjälp.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få ha kontakt med er.”

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...