Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 maj 2019

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

30 maj 2019

Hur Resten av Galaxen Betraktar Er – Det 9D Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en enormt stor respekt för mänskligheten, vi vet också att det finns många varelser överallt i galaxen som delar vår aktning för er alla och det ni valt att göra. När vi ser er känna nedstämdhet beträffande den mänskliga rasen, vet vi att den känslan kommer från vetskapen om att ni kan vara så mycket mer. Ni kan vara mer kärleksfulla, mer medkännande, mer förstående, mer hjälpsamma mot varandra, och verkligen snällare.

Dock måste ni också ta i beaktande hur långt mänskligheten redan har kommit. Ni är tillräckligt avancerade för att ha kommit så här långt på er evolutionära resa. Ni valde en väg för er själva som innebar att ni fått möta känslor och aspekter av er själva ni aldrig skulle ha valt från ert egoistiska perspektiv, men där finns ni och gör det, ni gör arbetet på er själva. Ni kunde ha valt andra, lättare vägar till uppstigning, men ni ville ha den verkligt tuffa läroplanen med alla de riktigt svåra utmaningarna, och ni valde den vägen därför att ni ville uppleva den största tillväxten.

Ni ville känna hur det skulle kännas att gå från var ni har varit till dit ni är på väg, och just nu ser ni det som är den röriga mitten. Ni ser vad som måste exponeras. Ni behöver alla veta mer om vem ni är när ni är som värst. Så ingenting är längre dolt. Ni blir mer medvetna. Ni får tillgång till information som får er att ta en lång, allvarlig titt på de delar av er som bär det största mörkret, och det som behövs nu är inte mer dömande av er själva eller någon annan.

Det som behövs är mer medkänsla, mer förståelse, mer ovillkorlig kärlek, och verkligen mer förlåtelse, och de av er som verkligen är vakna inser detta. Och ni är de vi talar till i dessa överföringar. Ni är de som håller flamman här på Jorden, håller ljuset aktiverat mot all det mörker ni blivit medvetna om, och allt ni verkligen behöver göra i denna tid är att fortsätta låta det ljuset skina. Men vi skulle också vilja se er erkänna er själva mer på det sätt som vi och andra i galaxen gör.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...