Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 augusti 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 6 augusti 2021

 

Er Roll i Skiftet/Händelsen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som mänskligheten har gjort, och vi är mycket glada över att ni alla har gjort det så bra med de känslor av ansvar som kan komma upp inom er när vi pratar med er om er roll i medvetenhetsskiftet. Vi vet att de flesta av er känner en önskan att vara till tjänst och att hjälpa specifikt med det skifte som ni befinner er mitt i just nu.

Och så kommer vi till er och berättar att ni är ledare, det är ni som gör det tunga lyftet, ni förankrar er i alla de högre frekvensenergierna och ni kommer att lysa upp mer och mer så att andra som behöver er hjälp och support kan hitta er. Det är ett stort ansvar som vi har förmedlat till er, men det är inte vi som delar ut ansvaret.

Detta var och är en del av resan som ni anmälde er till under denna livstid. Ni visste att ni skulle vakna. Ni visste att ni skulle göra det arbete med er själva som var nödvändigt för att sätta er i denna position att vara markbesättning för oss alla i de högre sfärerna. Ni visste att ni skulle behöva hjälpa dem som skulle utsättas för mycket trauma och negativa känslor, allt på en gång. Och ni sa ’ja!’ till det hela, och nu när ni är medvetna om alla dessa ansvarsområden säger ni återigen ’ja!’ till utmaningen, och vi uppskattar det.

Vi ser alla ni som så gärna har velat vara till tjänst och känner en tillfredsställelse, med vetskap om att det kommer att komma en tid då ni kommer att bli ombedda att gå upp och spela rollen som guider och ledare för dem som ännu inte har vaknat. Vi vill att ni ska veta hur betydelsefullt det är att ni fortfarande är villiga att hjälpa dem som ännu inte har vaknat. Vi vill att ni ska inse att ni fortfarande förändras och utvecklas.

Och ni behöver inte oroa er för er beredskap för dessa uppgifter. Ni är mer än kapabla nu, och ni kommer att bli ännu mer kapabla när det är dags för er att svara på uppmaningen och att hjälpa dem som behöver människor som ni själva, som har gjort arbetet, att hjälpa dem att bearbeta deras negativa känslor och tidigare livs trauma. Det är ni som har visat er vara Mästare under andra liv på Jorden och i andra delar av galaxen, och det var därför ni var så villiga att stiga upp och spela denna viktiga roll i skiftet av medvetandet för mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...