Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 4 december 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

4 december 2021

De Nuvarande Energierna, Stora Massiva Förändringar & Ni – Det 9D Arkturiska Rådet

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt intresserade av att se vad ni kommer att göra med de nuvarande energierna, vilka inom sig har kapacitet att få till så stora förändringar i era liv och sedan på er värld. Och vi vet att de av er som öppnat upp för dessa energier redan har känt av deras kraft och den potentiella påverkan de kan ha. Vi vill uppmuntra er precis nu att drömma stort och leta efter de massiva förändringar ni vill se med positiv förväntan, inte bara på grund av de kraftfulla energier som sköljer över er, utan också på grund av hur kraftfulla ni är. Ni behöver inte vänta på att något ska hända därute i den så kallade ”verkliga världen”.

Ni har alltid möjlighet att gå inombords och hitta den verkligheten, hitta den upplevelsen, hitta den omständigheten inom ert eget själv. Er värld kommer alltid att skapas inifrån och ut. Ni är inte där för att lida i onödan. Ni är där för att se på lidandet i ert liv och liven omkring er och fråga er själva, ”Hur kan vi göra detta bättre?”

Och det finns verkligen saker ni kan göra. Det finns alltid handlingar tillgängliga för er. Det kommer alltid att finnas ord ni kan uttala som är kraftfulla och inspirerande, men då måste ni gå dit där er verkliga styrka finns och söka den vibration inom er som ni vill att ert liv och världen utanför ska spegla.

En av fördelarna med att leva i de tider ni lever i nu, är att ni har fler tillfällen att gå inombords, och ni kan verkligen använda den tid ni inte reser eller besöker andra till att meditera mer, fokusera på era chakran och känslor. Ni kan bygga ett helt universum inom er, som är så underbart och vackert att ni då inte väntar på att något ska hända, inte väntar på att restriktioner ska lyftas, inte bekymrar er över reserestriktioner.

Ni kan göra ett val precis nu, och timingen kunde inte vara bättre för er alla att utforska vad som är möjligt för er att känna när ni byter fokus från det som pågår därute till det som pågår inom er. Det finns så många potentiella möjligheter ni ännu inte låst upp inom er, så vi är mycket upprymda över er som tar emot detta meddelande och tar det på allvar. Ja, energierna över er har kapacitet att föra fram massiva förändringar i er värld, men de behöver ändå sina sam-skapande partners, och deras sam-skapande partners är ni, ni har alltid varit det och kommer alltid att vara det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...