Änglarna via Ann Albers, 5 december 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 5 december 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ett barn i en krubba … en låga i en lampa … så små saker egentligen. Babyn och lampan var små ljus i en mörk och kaotisk värld, en värld där det fanns politisk oro, ekonomiska utmaningar, splittring mellan nationers synsätt – inte olikt er värld idag. Vilken skillnad kan ett barn göra? Vilken skillnad kan ens en mirakulös lampa symbolisera? Vilken skillnad kan er vänlighet mot en främling , eller era anonyma pengar i en donationspott göra? Hur kan ni stråla ert ljus över Jorden, oavsett vad världen omkring er gör?
Vilken skillnad kan ni, en ensam person, göra i denna stora och mycket kaotiska värld? Vi skulle svara med ett kärleksfullt leende: ”All skillnad i världen, kära du. All skillnad i världen.”
Ni öppnar en dörr och hjälper någon. För ett ögonblick känner de kärlek. Ni donerar en burk till ett soppkök och ger mat till en hemlös för en dag. Ni släpper fram någon i trafiken med en bön och en välsignelse för alla. Vilken skillnad kan dessa till synes ”små” kärlekshandlingar möjligen göra? Ställ er själva den frågan.
Tänk er att ni står framför en dörr med armarna fulla och har svårt att öppna dörren, när någon med ett varmt, kärleksfullt leende rusar fram och öppnar dörren för er. Vilken skillnad skulle det göra för er dag, ert hjärta och ert liv?
Vad skulle hända om ni frös och svalt och någon som ni aldrig har träffat gav er ett varmt mål mat? Vilken skillnad skulle det göra för er dag, ert hjärta och ert liv?
Tänk er att ni hade bråttom att komma till en plats och kanske inte körde så varsamt som ni brukade, och någon vinkade fram er med ett stort leende. Vilken skillnad skulle det göra?
Kära ni, ni vet av egen erfarenhet att när någon är snäll och kärleksfull mot er, så gör det skillnad. Det kan vara skillnaden mellan att skapa en vibrationell röra eller att er dag flyter smidigt. Det kan vara skillnaden mellan att äta en måltid eller att stjäla en måltid. Det kan vara skillnaden mellan att komma fram till er destination i tid, eller att råka ut för en trafikolycka.
Utöver den omedelbara effekten av er vänlighet, måste även de som påverkades av dominoeffekten beaktas. Ni råkade inte ut för en olycka med miltals av köer som följd. Ni stal inte och orsakade en polisiär utredning. Ni hade en smidig, flytande dag och välsignade andra som var nere och i behov av kärlek.
En enkel liten handling av vänlighet gör hela skillnaden i världen för dem vars liv den har påverkat. En handling av vänlighet kan stoppa ett självmord. En vänlig handling kan förändra en annan människas liv. En vänlig handling sänder ut en vibrationsvåg av kärlek till en värld i nöd.
Kom ihåg att, vid högtider, semestrar och under alla årstider kan även den minsta lilla kärlekshandling vara ett stort och underbart bidrag. Era böner för alla behövande kan bli den varma energi som tröstar en ensamstående mamma som ber om styrka. Era böner för världsledare kan vara den enda energi som berör deras hjärta, och får dem att tveka om att starta ett krig. Ni ser inte resultatet av era böner, era små handlingar av vänlighet, eller er utstrålning av ljus, men det finns enorma och vackra effekter av varje kärlekshandling.
Underskatta inte ert värde på denna Jord. Underskatta aldrig er kraft att göra gott, att få energierna i balans så att de kan svänga mot ljuset, och på så sätt känna den Kärlek som flödar till er, genom er och inom er.
Kära ni, med varje handling av kärlek och vänlighet, är ni den där bebisen i krubban, mirakeloljan i lampan och det Gudomliga ljuset här på Jorden. Frid vare med er. Ni är det också …
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...