Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 december 2020

 

En Förstärkning av de Galaktiska Energierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi mäter effekterna av allt ni har fått vid denna tidpunkt, och vi har märkt att de av er som tillbringar lite av er tid med att titta på stjärnor faktiskt får mer av de galaktiska energier som kommer till er. Naturligtvis måste det finnas en korrelation där. Om ni är en stjärnskådare är chansen större att ni skulle vara intresserade av och öppna för att ta emot galaktiska energier som kommer in för att tjäna och förvandla er.

Vi berättar detta nu på grund av förstärkningen av de galaktiska energierna vid denna tidpunkt. Ni får ta emot från alla stjärnsystem i hela galaxen, inte bara de som ni associerar er med av någon anledning. Alla fokuserar på jorden just nu och försöker hjälpa, förutsatt att de är en högre-dimensionell varelse eller ett högre-dimensionellt kollektiv. Och de flesta av de fjärde dimensionella E.T.s från hela galaxen försöker hjälpa mänskligheten där på jorden.

Ni visar så många löften, så mycket potential, och det har ni alltid gjort. Och så vill naturligtvis andra varelser i hela galaxen se hur långt ni kan gå på egen hand och med deras hjälp. Därför rekommenderar vi att ni åtminstone tittar genom ett fönster på stjärnorna. Vi rekommenderar att ni letar efter så mycket ni kan se på natthimlen och sedan känner för vad som kommer till er från hela galaxen. Känn för det och öppna upp för det. Vet att det finns så mycket mer för er alla att ta emot än vad era sinnen har kunnat föreställa sig.

Ni kommer nu till den punkt där varje liten bit ni får kommer att få stor inverkan på er andliga utveckling, för ni gör det inte bara för er själva. Ni är kanaler för denna energi så att alla på jorden kan utvecklas och stiga upp med er. Det är något man kan bli upphetsad över, och vi tycker att ni borde vara stolta över er själva för att ni är vakna nog för att förstå betydelsen av energin som kommer till er från stjärnor på natthimlen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...