Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,10 december 2018

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

10 december 2018

Att få tillgång till information – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Ni håller på att ta er till nya höjder av medvetenhet, och med den ökade medvetenheten får ni också de känslor den för med sig. Varje gång ni blottlägger någon dold sanning om er själva, eller om Jordens historia, eller om de varelser som suttit vid makten i eoner, får ni en känslomässig reaktion. Och det är en bra sak.

När ni visar att ni kan hantera de känslor som kommer fram när ni lär er mer, beviljas ni mer tillgång till tidigare okänd information. Och nu talar vi till er alla som individer. Några saker som ni känt till under en tid kommer att vara nya informationsbitar för andra, och vice versa.

Därför är det vi ser hända på Jorden en stor villighet att utforska känslorna som triggas inom er, och att var och en av er får mer av dessa bitar så ni kan fylla i hål och luckor i er historia, i berättelsen om Jorden, och berättelsen om galaxen. Ju mer ni klarar att hantera, desto mer får ni.

Nu dras ni också mot de informationsbitar som triggar er mest. Så när ni väl får reda på något som är särskilt oroande, så följer ni den tråden. Och när ni lär er något som är särskilt roligt, då följer ni den tråden.

Inte all information kommer att trigga er på ett negativt sätt. Om ni är redo att ta emot mer om era tidigare liv, kommer ni att få det. Om ni är redo att blotta minnen om besök från utomjordingar i denna livstid, kommer ni att göra det. Det som är viktigt är vad ni gör med den informationen. Och vad information beträffar, kan det vara mycket lätt för er att bara låta den stanna i ert huvud. Men ni måste fortsätta känna att ni vill ha tillgång till mer.

Hur intressant informationen än är, så är känslan ni får från den, den verkliga gåvan. Så fortsätt öppna era gåvor.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av denna kontakt med er.

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...