Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 augusti 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 augusti 2020

 

Återfödelse av det Mänskliga Kollektivets Själ

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har ett nytt perspektiv på vad ni går igenom just nu som ett kollektiv där på jorden. Vi har kunnat se er nuvarande situation, er kamp, ​​från en mängd olika vinklar, och på så sätt har vi snubblat över en ny. Ni går för närvarande genom hela människans historia och upplever många av de värsta aspekterna av människans historia på samma gång. Ni tittar på er själva, inte bara i nuet, utan också tidigare liv på jorden för mänskligheten.

Ni gör en kollektiv rensning av er historia som kännande varelser som lever på er vackra planet. Ni har gjort detta arbete som individer, särskilt de av er som är vakna. Ni har gjort arbetet och nu gör ni det som ett kollektiv. Skillnaden nu är att det finns så många av er och så mycket olika förflutet att hantera, allt på en gång i er värld.

Det ni går igenom just nu är inte lätt. Det är en återfödelse av den kännande människan, varelsen med två armar, två ben och ett huvud, som går upprätt och har en själ. Det är nu en bra tid att beakta den kollektiva själen som ni har där på jorden, och vi vet att det bästa sättet för er alla att uppleva den kollektiva själen är att vara förtrogen med er planet. Vi vet att ni kan hämta den historia som ni har där på jorden genom att sitta, stå, gå eller ligga på er vackra värld.

Ni är där nu för att börja om igen, förlåta hela mänskligheten, för grymheterna i ert kollektiva förflutna, och ni är också där för att släppa trauma från upplevelser i ert förflutna som inte var någons fel. De var ert samskapande, men de var inte någons fel. Vi pratar om naturkatastrofer, pandemier, katastrofal förstörelse av hela kontinenter. Vi talar om hur ni hade experimenterat mycket tidigt i er utveckling som kännande varelser och hur ni övergavs flera gånger.

Ni förstår nu att det förflutna inte skapar framtiden. Ni kommer inte att upprepa dessa mönster, de historiska händelserna, de grymheterna. Ni kommer inte att göra allt detta igen, inte på det sätt ni har tidigare, men ni har dessa upplevelser som är urvattnade versioner av de kollektiva traumerna. Och ni gör en kollektiv rensning, läkning och rening. Ni säger farväl, en gång för alla till den tredje dimensionen och allt ni har genomlidit till följd av inkarnation i en polariserad, dualistisk verklighet.

Så vad kan ni göra som individ? Ni kan känna igen vad som händer och ni kan stiga över det. Ni kan medvetet låta bli att falla i fällan att skylla på andra, peka finger, anklaga och ni kan inse att detta är ert kollektiva förflutna, och ni är en del av det. Det betyder att ni måste vara en del av lösningen. Ni måste vara en del av läkningen som måste ske där på Jorden, och ni är de som gör det som behöver göras, för att ta på er dessa sorts av enorma uppdrag.

Ni är de som bygger bron till framtiden, till den femte dimensionen, till en tid då allt detta kaos som ni har på er planet just nu kommer att vara en del av det kollektiva förflutna som ni inte kommer att upprepa, att ni inte behöver återuppleva, och att ni sätter i backspegeln nu, permanent. Det är vad ni är där för att göra, och vi vet att ni kan göra det. Vi har så mycket tro på den mänskliga anden, och det borde ni också ha.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...