Arkturierna via Daniel Scranton, 13 oktober 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 13 oktober 2017

Ni Skapar Skiftet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har väckt inom er en känsla att tillhöra den här resan som ni är på, och uppvaknandet har gett er makt och styrka att uthärda en enorm mängd disharmoni på planeten Jorden och i era personliga liv. Ni inkarnerade under denna livstid för att göra den här speciella resan, och de som har vaknat gör resan medvetet och frivilligt i vetskap om att de skapar en helt ny Jord och ett helt nytt universum i den femte dimensionen.

När ni först blev medvetna om att ni skiftade, var det faktiskt ett kall. Det kom till er från era guider. Era guider arrangerade det så att ni skulle höra om skiftet och snudda vid informationen om det. Och så släppte de kontrollen så att ni alla kunde bestämma för er själva vad skiftet betydde för er och hur ni skulle navigera genom det.

Det finns en känsla bland många av er att ni är redo och att ni vill ha den sista puffen för att komma, oavsett hur mycket det kostar er som ett mänskligt kollektiv. Den typen av desperation kommer från den mängd lidande som ni ser, som ni känner, och som ni hör talas om. Men den graden av desperation tjänar er inte för ni vill verkligen ha ett skifte som är lätt.

Ni vill verkligen vara på en tidslinje där ni upplever en gradvis utveckling av medvetandet inom er själva och inom alla andra runt omkring er. Det är den övergång som de flesta av er väljer, och det är den med minst katastrof och trauma. Så det är dags för er att ta över äganderätten till det skifte som ni skapar och att sluta leta efter förutsägelser om vad som kommer att hända härnäst.

Det är ditt ljus och din kärlek som ligger i hjärtat av medvetandeskiftet, och det är vad ni menade att det var innan ni inkarnerade. Ge aldrig upp vad ni kom hit för att göra, och ni kommer att uppnå skiftet i medvetandet under denna livstid.

Vi är Det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

Listen to the audio here

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...