Ashtar Kanaliserad via Valerie Donner, 12 september 2019

Ashtar Kanaliserad via Valerie Donner, 12 september 2019

Ett meddelande från Ashtar, kanaliserat av Valerie Donner, 12 september 2019, Mt. Shasta, Kalifornien

Vi har viss tidskänslig information. Portalerna öppnas. Ni håller på att gå in i tiden för nolltid.

Vi har väntat på er. Välkomna! Vi hälsar er med stor kärlek och förståelse. Vi ger er Sanningens Svärd. Det kommer fler och fler ljusskepp in genom dessa portaler dagligen, överallt runt om planeten.

Det är nödvändigt som en del av anpassningen för Jordens hjärta och hemkallandet av ljusets varelser och för markbesättningen som arbetat hårt under eoner.

Ni är på väg att åka hem. Det är dags för oss att ta över och göra det som behöver göras. Ni har kallat fram det och vi har hört er. Trollformlerna som har uttalats på planeten, särskilt över ljuset, har tagits bort helt för att lätta på er belastning. Vi är här för att underlätta för er på er väg. Och vi har hört era rop på planetens vägnar.

Vad som har varit kommer att slängas ut. Vi kommer att hjälpa till med ledningen av planeten tills saker och ting kan stabiliseras. Det finns en överlappning av ett nytt finansiellt system som kommer att förändra planeten helt. Alla kommer att ha det de behöver. Det är inte som de mörka krafterna har planerat, för vad de har gjort mot er och planeten kommer att tas över av ljuset.

Bara för att de mörka krafterna säger att de vill ha något betyder det inte att de kommer att få det de vill. De ställer upp sig för ett stort uppvaknande. Vi är tacksamma för dem för vad de har gjort och för att få er till en plats där de kan tas över av ljuset.

Bara för att de säger att de vill ha något, eller planera något betyder det inte att det kommer att realiseras. De förstår inte. De tror att de vet allt och att de kontrollerar allt. Men kontrollen försvinner i hög grad.

Vi förbereder oss idag för ett stort, stort möte här. Vi välkomnar er och tackar er för er vägledning och för allt hårt arbete ni gör. Vänligen vet att det i er tid inte finns tid i termer av långa perioder av linjär tid som det kommer att ta för att skifta hela denna oroliga planet.

Vi uppmuntrar er och era vänner från ljuset till att förstå att vi kraftfullt har tagit över planeten. Ingenting kan stoppa det vi har på plats. Vi är här med er. Ni är med oss. Ingenting kan hindra oss från det vi gör.

Vi har mycket detaljerade planer och det kommer att komma fram som en enorm våg. Först kommer det att vara mjuka manövrer; ni kommer att se omedelbara förändringar, ovanliga omständigheter. För dem som bara är fokuserade på den materiella världen, kommer de att börja ha en liten tillfredsställelse med vad de har. För er av er som är inriktade på Moder Jords gyllene era kommer ni att älska skönheten på denna Jord. Ni kommer att älska era nya liv och det överflöd som följer med detta.

För alla skeptiker med goda hjärtan kommer vissa av deras hjärtan att övertygas mycket enkelt och många av dem kommer att ändra sina synpunkter. Det kommer att finnas många arresteringar över hela världen, och vi kommer att se till det. De som arresteras kommer att hamna precis där de hör hemma.

Vi har aldrig tidigare sett ett sådant mörker eller lidande på en planet. Ni har det fulla stödet från Ljusets Riken tillsammans med alla oss Galaktiker. På grund av vilka ni är, kommer vi att utföra allt som behöver göras för att ni ska få en underbar ny värld väntande på er. Vi tror inte att ni kommer att sakna de kriminella allt för mycket.

Vi är era Galaktiska motsvarigheter. Ni kom hit för att vara med oss och ha kul. Vi gillar verkligen nöjet ni har. Ni får oss att skratta. Vi firar er, fantastiska varelser.

Vi tackar er för ert hårda arbete och för alla era ansträngningar. Tro på er själva. Vet vem som har ansvaret och att vi är verkliga. Vår kärlek är med er varje dag när ni är här och även när ni inte är det.

 

Adjö för nu.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...