Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 oktober 2019

 

HUR NI ÄNDRAR ETT TROSSYSTEM – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mottagliga för övertygelser, precis som ni alla är. Vi har erfarenheter som skapar förväntningar. Nu handlar våra erfarenheter mest om de sätt vi har fått och hur den hjälp vi ger arbetar på en viss grupp av varelser. Men dessa erfarenheter som vi har skapar vissa övertygelser inom oss. Så ni ser hur lätt det är för er alla att skapa trossystem och bli insugna till oönskade trosuppfattningar. Ni kan se hur detta kan fortsätta att hända, även efter att ni är medvetna om det faktum att ni har använt och gett efter för trosuppfattningar, trosuppfattningar som inte längre tjänar er.

Och så har vi undersökt de olika sätten på vilka vi kan ändra våra förväntningar, oavsett vilka erfarenheter vi har haft och vi vill dela med er av våra upptäckter. Det som är viktigast när det gäller att skapa nya förväntningar är att ni bara och alltid fokuserar på aspekten av en annan person, en grupp eller till och med er själva som är Källenergi.

Om vi ​​fokuserar på era egoistiska sidor, är det lättare för oss att tro att ni kommer att få exakt samma svar på våra erbjudanden som ni har haft tidigare. Men om vi uppmärksammar och ger all den uppmärksamhet som vi måste ge till sanningen att ni är Källenergivarelser, kommer kraften som vi har för att skapa en ny upplevelse in och tar över.

Så här kan ni använda den information vi ger er nu till er fördel. Titta på er själva som Källenergivarelser och känn sanningen att ni är Källenergivarelser. Se andra som Energikällor från Källan och förvänta er att de ska tala och tänka och agera som sådana. Och ni kommer att ingå i ett område med större förväntningar, vilket skapar nya upplevelser för er.

Detta kallas att hålla utrymme för många. Om ni håller utrymme för det absolut bästa som en person, inklusive er själva, har inom er eller inom dem, kan ni tillsammans skapa något magiskt, något nytt och något mindre begränsat än om ni fokuserar på den personen eller er själva och håller begränsande övertygelser som ni har haft. Lek med det. Öva på att använda det vi pratar om här och vi vet att ni kommer att uppleva de resultat ni önskar.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

You may also like...