Ashtar och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna, 6 mars 2022

 

Ashtar och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna, 6 mars 2022

 

ASHTAR (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Ashtar. Jag kommer för att vara med er vid den här tiden, i dessa ögonblick, dessa speciella ögonblick som är över er nu, när allt liv vaknar runt er.

Allt liv rör sig mer och mer in i den högre vibrationsfrekvensen, när liv och energi fortsätter att strömma in på planeten från den kosmiska källan. Och ja, den femdimensionella solen uttrycker verkligen nu mer och mer.

Fram till helt nyligen har vi och våra skepp hållit tillbaka denna energi, så att den inte skulle komma in för snabbt på planeten, inte skulle störa era centrala nervsystem, eftersom de inte var riktigt redo för detta. Men mer och mer får nu komma igenom.

Och då faller allt runt den tredimensionella illusionen. Korthuset kollapsar snabbt mer och mer nu.

Och de som funnits i skuggorna, de som har hållit sanningen tillbaka från befolkningen på denna planet, tvingas nu föra fram den, även om de inte vill det. De kan inte hålla tillbaka den. För de tror att de måste det för att behålla kontrollen. De har med detta sätt blivit lurade.

För när denna information kommer fram över hela ert internet och era många mediakällor, då kommer sanningen fram. Och när sanningen kommer fram, faller de som har försökt hålla tillbaka den, och det gör de fort.

Vi har vakat över hela den här planeten från våra skepp och hjälpt den här och där, där vi kunnat, där vi fick lov. Allt fler får mer och mer hjälp där det behövs, när man kallar på den, när man ber om den.

Vi kan naturligtvis inte göra det själva. Ni är våra Markstyrkor. Det är ni som kallar fram denna energi, för den till er, för fram sanningen på alla sätt ni kan.

Och, som ni har hört många gånger, kan detta inte stoppas, oavsett vad de mörka krafterna försöker göra, de från kabalen, Illuminati, den djupa staten, vad ni än vill kalla dem.

De har inte längre kontroll. Inom illusionen verkar de ha kontroll. Men det har de inte. Eftersom illusionen av den tredimensionella matrisen, är just det, en illusion. Verkligheten kommer fram mer och mer.

Och ljusets krafter ligger många steg före mörkrets. Många steg före, så att de kan se vad som kommer, redan innan de sätter planen i verket. Och när de [de mörka krafterna] försöker skapa totalt kaos på planeten, kaoset som de sedan efteråt skulle skapa ordning i, kan de inte göra längre. Ja, de kan skapa kaoset. Men det är inte de som kommer med ordningen: det är ni. Ni, alla ni, Alliansen, de Vita Hattarna, alla vi som arbetar med dessa krafter här på planeten: vi åstadkommer alla detta, gör slut på kaoset.

Och kaoset går mot sitt slut. Först blir det dock mer kaos. Mer ett skenbart kaos, vill jag säga. För de som har ögon som kan se och öron som kan höra, är det inte kaos. Det är helt enkelt slöjans fall, illusionens fall mer och mer.

Och ni är alla på plats nu, precis så som ni tänkte vara för många, många tusen och åter tusentals år sedan, när ni frivilligt anmälde er att vara här, ni är på plats nu, precis där ni behöver vara.

Och fler och fler av er kommer att känna kallelsen nu, känna kallelsen som når ut till er för att föra er vidare på ert uppdrag, vad det än må vara. Hur ni än känner att ni kan bidra, så är det dags att göra det nu. Hitta det i ert hjärta, i ert höga hjärta. Lyssna på samtalet från ert Högre Själv som nu inte bara viskar, utan mer och mer börjar skrika till er.

Lyssna till viskningarna och ropen, det är helt upp till er, ert kollektiva ni, hur detta kommer att fortsätta spelas ut. För spelas ut, ska det.

Vet att ni verkligen har kraften, som en av er sa tidigare under ert samtal, ni har kraften, var och en av er har kraften inom er att haverera detta system totalt, att vara de där odågorna för Systemet som ni kom hit för att vara. Så bara gör det. Gör det helt enkelt. Vad som än krävs, gör det.

Jag är Ashtar. Jag uppskattar dessa tider så mycket då jag kan vara här för att dela med er, och för att ge er en glimt här och där, när ni läser mellan raderna, som jag och många av oss ger er i dessa meddelanden, det ni kallar “små tips här och där.” För det finns alltid budskap i budskapen för er att tyda och urskilja.

Må all min frid och kärlek vara med er alla.

Gå framåt nu och var de ni kom hit för att vara, dessa odågor för Systemet. För detta system måste gå ner helt, innan det nya kan komma fram.

 

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här, och vi är här med vår älskade Shoshanna som är tillbaka nu för att hjälpa oss, och fortsätta vara en del av detta uttryck av KÄRLEK, som vi för fram till er alla.

Och vet innerligt att det är kärlek vi tar hit. Vi tar det till er. För ni är redo att acceptera den. Det finns många över hela planeten, som inte skulle acceptera denna kärlek, inte skulle acceptera detta uttryck. Men ni, ni har det höga hjärtat som har öppnat sig, och kan ta emot uttrycket av kärlek från oss alla, och från era Galaktiska bröder och systrar, och alla andra som för fram denna kärlek till er alla.

Vi är redo för era frågor om ni har några.

Gäst: En Som Tjänar. Kan ni höra mig?

OWS: Ja, vi hör dig. Du är alltid den första, Thomas, och ja vi hör dig högt och tydligt. Men vi hoppas att du, ‘den tvivlande’, också hör oss högt och tydligt.

Gäst: Det gör jag.

OWS: Ja, du kan ställa din fråga, ja.

Gäst: Okej. Förlåt mig om detta går bortom det ni kan säga, men jag fick precis känslan av att ni och Shoshanna, alla de andra och Mästarna, känner till något om framtiden som inte vi känner till ännu. Är det anledningen till att ni inte riktigt kan ge oss svaren på de frågor vi har, och för att de tidslinjer som för närvarande gäller inte ska förändras, och att det är därför ni säger att allt redan är bra, att Ljuset redan har vunnit, eftersom ni men inte vi, redan känner till framtiden?

OWS: Vi kan inte direkt säga att vi vet hur framtiden blir. Vi känner till framtidens möjligheter och sannolikheter, men vi kan inte ge dig all information du vill ha, eftersom det skulle ta bort överraskningen för dig. För det gör det. Om vi skulle säga vad framtiden kan medföra och ge det till dig, så är det inte du som för framtiden framåt, vi för den till dig. Och det kan vi inte göra. Det får vi inte göra.

Det finns tillfällen då vi kan gå emot uttrycket, och kan föra fram en del av denna information du vill ha, och det är anledningen till denna frågestund, för då vi kan ge dig en del av detta.

Men vet att det väldigt ofta finns dolt i meddelandena här och där, som Ashtar har sagt. Subtila små tips. De små uttrycken som vi kan ge, men du måste gå in i budskapet, i meddelandet, som Ashtar sa. Och dechiffrera tipsen som kommer fram här och där. De kommer inte bara från oss här i detta samtal, utan från många olika källor, och ni kan sedan urskilja dem i informationen som kommer, och många av er gör det.

Och då du gör det, och då ni har dessa veckovisa samtal, öppnar du upp och delar med dig till många, många fler. Inte bara de på det här samtalet, utan till alla de som läser och lyssnar på dessa meddelanden, och följer dem. Du har ingen aning om hur många du når ut till.

Men, det vi också vill säga nu, är att uttrycken i dessa uppmaningar kommer att öka kraftigt. Ni håller på att processa fram detta nu. Och många av er kommer att delta i det ni har blivit ombedda att göra, som en del av ert uppdrag. Det är inte James och JoAnna som ber om detta; det är vi, de av oss som arbetar genom den här gruppen, som ber er att nå ut till andra, och föra fram den sanning som vi kan föra fram här. Okej?

Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Kära Bror, får vi dela med oss ​​av detta?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära Bror, det finns så mycket. Vi har så mycket att dela med oss ​​av, att vi inte ens vet hur vi ska ta oss an det. Vi har sagt, och ni har fått höra det många gånger, att ni är skaparna. Ni är skaparna av er verklighet. Vi kommer att säga att er planet till största delen är Ljus. Den är genomsyrad av ljus, förstår du. Mörkret är bara en mycket liten del, men det har lurat många.

Vi kommer att säga att du måste skapa din verklighet, eftersom du är skaparen, och du har Ljuset på din sida, förstår du. Denna planet är till största delen Ljus, som vi sagt.

Nu ska vi ge en analogi, eftersom vi älskar analogier. Tänk så här, om du köper en kakmix, har du då smakat på kakan?

Gäst: Näpp.

Shoshanna: Naturligtvis inte. Men du köper fortfarande kakmixen i hopp om att få smaka på kakan. Det vi menar är att du som skapare har alla ingredienser för att föra fram den nya verkligheten. Du måste bara göra det. Du måste ta dig an kakan, blanda den, baka den och sedan smaka den. Det är hur verkligheten ser ut. Du har alla ingredienser för att skapa den verklighet du vill skapa, du måste bara formulera i ditt sinne vilken verklighet du vill leva i, och den kommer att ta sig framåt tillsammans med dig, förstår du. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor.

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Häromdagen skrev jag ett brev till någon som de senaste 20 åren har kallat varandra tvillingflammor. Hon bor på andra sidan Atlanten. Jag berättade för henne att jag vid många tillfällen känner närvaron av hennes Högre Själv. Och jag önskar att jag kunde komma så nära mitt eget Högre Själv. Så plötsligt kom det till mig, jag tror att det var från mitt Högre Själv, och det lät som, “du är så nära ditt Högre Själv att du inte ens förstår skillnaden, att ditt Högre Själv är så kopplat till dig, att du inte ens tänker på det som någon annan.” Är det så det är? När du går in i en annan dimension, känner du så då? Känner du som att det är en och samma? Ett?

OWS: Du ber om bekräftelse här på att det du fick finns i dig själv, och vi säger verkligen, ja, du bekräftade det. Att du förbinder dig med ditt Högre Själv. Men du måste förstå att du aldrig har varit bortkopplad från det. Du har alltid haft det. Du har bara glömt det. Men det kommer tillbaka till er alla mer och mer, säger vi här, inte bara till några av er, utan till er alla, och så småningom kommer ni att känna denna koppling mer fullständigt, så som ni nu känner ibland.

Alla ni får dessa glimtar här och där och inser att ja, faktiskt, ni är ett med ert Högre Själv. Det finns ingen bortkoppling. Ni har alltid varit anknutna. Ni kommer alltid att vara anknutna. Eftersom du är ditt Högre Själv. Och ditt Högre Själ är du. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela angående detta. Får vi det, Kära Bror?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Käre Bror, det Högre Gudssjälvet för dig och för alla är ett högre uttryck. Det är ett femdimensionellt uttryck och bortom förstår du.

Vi känner dig. Vi kommer att bekräfta detta åt dig. Vi känner dig. Du är en varelse av kärlek. Du är en varelse till tjänst. Du är fullständigt sammankopplad med ditt Högre Själv fastän du är människa, och du uttrycker dig genom den tredimensionella sfären eftersom det är din existens. Men vi kommer att säga, att större delen av tiden som du spenderar i dina uttryck och din upplevelse, är ett högre uttryck, är ett kärleksuttryck, ett femdimensionellt uttryck, förstår du.

Och som En Som Tjänar har har sagt, så är ni alla anslutna. Ni är anslutna. Det gäller att hitta anslutningen. Det gäller att lyssna till den. Det gäller att erkänna den. Att vara i den anslutningen skapar det sömlösa uttrycket av dig, och din Högre Aspekt som en, förstår du. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga?

OWS: Ja?

Gäst: Hej. Vi vet att de vita hattarna och Putin går in i Ukraina för att ta bort den djupa staten, den Khazariska maffian, biolaboratorierna, etc. men efter att de är klara, är det då sannolikt att det fortsätter till Taiwan med Kinas Vita Hattar, som då skulle fortsätta att ta bort dessa människor? Och finns det något sätt att veta om detta kommer att pågå under en lång tid, eller om det går snabbt?

OWS: Vi kommer att berätta för er att det som händer där håller på att ske över hela planeten. Inte i termer av krig direkt, utan i termer av att höja vibrationerna i olika områden över hela planeten där det behövs, de som har dessa fickor av mörker som vi har talat om många gånger. Och dessa mörka fickor blir mer och mer upplysta av Ljuset, och det kommer att fortsätta.

Vi kan dock inte berätta direkt för dig om vad som kommer att förändras av det, men vi kan berätta för dig att du kan se början av dominobrickorna som faller. Det är allt vi kan säga om detta. Shoshanna kanske kan ge mer, om hon vill.

Shoshanna: Vi vill att dela om detta. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, naturligtvis.

Shoshanna: Kära syster, det är ett saneringsteam som håller på. Det är mycket rensning på gång. Vi kan inte ge en tidsram. Men vi kommer att berätta för dig, som En Som Tjänar har sagt, dominobrickorna faller. Vi påpekar för alla att inte uppmärksamma någon vanlig nyhetskanal eftersom de ger falsk information, så att deras annonsörer vill fortsätta med dem. Annonsörerna är tredimensionella företag som inte kan höra sanningen. Så för att dessa nyhetsstationer ska kunna fortsätta så måste de ge falsk information, för att kunna fortsätta få sina löner.

Så vi kommer att säga, att alla ni är på rätt spår och ni går vidare till alternativa stationer för nyheter, och eftersom ni är väldigt anslutna så kan ni höra sanningen. Ni har ögon att se med och öron att höra med. Ni har det, förstår ni.

Så detta kommer att fortsätta tills det är över, tills världen lyfts upp till ett femdimensionellt medvetandetillstånd, eftersom det är målet. Uppstigningen är målet.

Så tiden är irrelevant. Endast rörelsen i medvetandet och öppnandet av våra hjärtan för allt som händer, och förstå att sanningens sanning är där er uppmärksamhet måste finnas. Namaste.

Gäst: Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Ja, En Som Tjänar, kan ni höra mig?

OWS: Ja, vi hör dig.

Gäst: Ja. Finns det något tips ni kan ge oss? Vi förankrar oss i en glödlampa i den femte dimensionen. Förlåt, jag ska tala för mig själv. Jag förankrar min dimension i en glödlampa. Finns det något sätt att förankra, eller är det ens nödvändigt att förankra våra fysiska utrymmen, som hem, bankkonton, jobb, liknande saker. Skulle det bara räcka med att släppa 3D-matrisen och skifta till den högre dimensionen?

OWS: Mycket bra. Ja. Det som skulle hjälpa er alla, och detta har berättats många gånger, är att när ni höjer er vibration, så höjer ni vibrationerna runt omkring er också. Och om ni fokuserar på hemmet ni bor i, känner och uttrycker ljuset i hela ert hem, så höjer det vibrationen i det utrymmet, eller i trädgården runt er, eller var det nu kan vara. Ni kan höja vibrationen i en hel stad, by, samhälle. Och vi gör detta väldigt ofta på dessa söndagssamtal, i den guidade meditationen vi ger till er, där ni höjer vibrationen för hela planeten. Så ja, du kan göra det här.

Speciellt när ni går ut i naturen, och befinner er ensamma där, inte så mycket med andra människor, utan ensam, och känner vibrationerna omkring er. Känn anslutningen runt er. Då höjer ni inte bara området där ni är, utan ni höjer också hela det omgivande området. Och det fortsätter, vidare och vidare. Det är så det här fungerar. Det är så fler och fler människor över hela planeten vaknar. Bara genom att göra precis det du talar om. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja, varsågod. Tack.

Shoshanna: Kära Syster, vad vill du ha för tips? Och vilken del av den femdimensionella upplevelse du vill ha, händer inte för dig?

Gäst: Förlåt. Kan du upprepa den första frågan?

Shoshanna: Vilket tips? Du bad om ett tips. Vad är det för tips du vill ha? Och vilken del av din femdimensionella rörelse i medvetandet fungerar inte, för du skulle behöva ett annat tips?

Gäst: Frigörandet av 3D-matrisen, och först kan vi ta det om ekonomin, för den dyker ständigt upp. Och jag hör hela tiden sådant som kommer från lärare som tror de vet. Jag är färdig, jag är färdig med 3D-matrisen. Någon måste göra processen. Hur då? Genom uppstigning? Är det genom att specifikt göra det, eller hur då? Hur, metoden för att göra det.

Shoshanna: Kära Syster, det vi hör är att din ekonomi inte är i synk med dig. Stämmer det?

Gäst: Det stämmer. Och, kontakten med högre dimensionella varelser också, som min mäktiga JAG ÄR Närvaro.

Shoshanna: Det här är ett komplext ämne, Kära Syster. Det finns mycket att göra för att släppa det kulturella programmet som håller mycket tillbaka. Vi kommer att säga att när du hör “bortkopplad från 3-D-matrisen”, måste du då fortfarande betala din elräkning? Självklart måste du det. Så att kopplas bort från 3D-matrisen innebär att koppla bort dig från sådant som binder dig. Kopplas bort från programmeringen. När en individ kopplar bort sig från kopplingen till sin ekonomi, när individen kopplar bort rädslan för att bli begränsad, då kommer det att försvinna. Det är det som menas med att koppla bort sig: att koppla bort sig från den kulturella programmeringen. Så vi kommer att föreslå att du försöker vara obunden till allt du gör. Vi säger att du behöver ha ett mål, ett ekonomiskt mål, och sedan låta det vara, då kommer det att förverkligas. Det är bindningen, rädslan, begränsningen, programmeringen, som håller tillbaka allt.

Och JAG ÄR Närvaron, godheten! Det finns studenter som praktiserat detta i 20 år. Du måste börja fördjupa dig i Jag Är-resonemangen och ha som mål att praktisera det i varje vaken tanke. Namaste.

OWS: Och vi skulle vilja säga, tänk på när du pratar om att koppla bort dig från matrisen, tänk på hur du har kopplat bort dig från din mediamatris. Ni har alla kopplat bort det. Du kopplar bort rädslan som genereras av massmedia. Använd det verktyg du har använt då för att koppla bort dig från bindningarna, allt sådant, som Shoshanna säger.

Gäst: Tack så mycket.

OWS: Ja. Vi behöver släppa kanalen nu. Vi tar en fråga till, och sedan er e-postfråga, men sedan är vi redo att släppa kanalen. Finns det någon annan fråga? Eller går vi till er e-postfråga? Mycket bra. Då så, er e-postfråga?

Gäst: Det här är en fråga från någon i Australien. Man vill veta specifikt eftersom de har blivit tillsagda och fått kanaliseringar om att ha förnödenheter, att förbereda sig för vissa nedstängningar, etc., och de vill veta om det är vad som händer just nu i Australien.

Det är enorma översvämningar, och de vill också veta om det är av naturliga orsaker eller orsakat av kabalen.

OWS: Mycket bra. Vi skulle säga här, den andra delen av det är verkligen det du kallar ‘kabalorsakat’. Det är inte naturligt. Det är en process som sker genom kabalen, av mörkrets krafter för att fortsätta att orsaka förödelse, för att skapa kaos, för att skapa rädsla. Och ja verkligen, du har hört tidigare om det här att förbereda sig för dessa förändringar, när det gäller att ha förnödenheter och andra saker som behövs, det är alltid bra att ha för alla här som är med i detta samtal, eller läser dessa ord efteråt, det är alltid bra att ha dessa saker till hands. För det kommer en tid, precis som nu i Australien, och även på andra platser, där det behövs.

Och om du hade lyssnat på denna information tidigare, då skulle du vara redo för det, eftersom det kommer i ditt område, och det kommer att komma till andra också. Dessa tre eller tio dagar av mörker som ni har hört talas om, kan verkligen bli möjligt, när vi går framåt under detta år. Det är så vi kan svara på det. Shoshanna?

Shoshanna: Vi kommer att lägga till detta. Vädermodifieringssystemet som opererar genom mörkret, fungerar mycket bra när människor är rädda. När människor genererar vibrationer av rädsla och begränsning. Så vi måste säga till individen som ställt denna fråga, var inte rädd. Hitta din tro, och du kommer att gå framåt i medvetandet oavsett vad mörkret drar fram den här gången. De kommer att fortsätta att verka, och verka bra, så länge människorna genererar vibrationer av rädsla. Vänd det till tro. Namaste.

OWS: Mycket bra. Då är vi klara för den här gången. Shoshanna, har du något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte. Vi kommer bara att säga att alla modiga själar som fortsätter att delta i denna vackra Ljusgemenskap, kommer att gå framåt tillsammans  i stor glädje, kärlek och förståelse, och kommer att ta med de som vill följa med dem sömlöst. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi vill helt enkelt säga med tre ord: bara gör det.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Shoshanna: Shanti. Frid vare med er.

Gäst: Underbart.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

 

You may also like...